Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay vagy megazip? Onnan...

Ebay vagy megazip? Onnan rendelnék, de még soha nem tettem....

Figyelt kérdés

Suzuki Swifthez kellene Információs kijelző, ujjonan. Ennek a száma: "34600-62j00"

[link]

vagy megazip:

[link]

Az ebayon jóóval drágább. Átszámolva kb. 58 000. a megazip-en átszámolva kb. 35 000. de ott nem látok képet, az ebayon pedig látok képet, és a képen ugyan az amit szeretnék...a megazippen bár a típus száma ott van, de... (nem tudom...) -- Szóval segítség kellene, mivel nem csináltam még ilyet, elég határozatlan vagyok... hogy melyikről rendeljek? esetleg akinek van tapasztalata a megazippel kapcsolatban, akkor bármilyen infót szívesen vennék! Pl. tapasztalatok, ha nem jót küldenek akkor hogyan tovább, rendelés menete, stb. bármi infó érdekelne!--- és az ebayel kapcsolatban ugyan ez lenne a kérdésem, kérésem.

nagyon várom az infókat, segítségeket, bizalommal! :)

2021. okt. 18. 06:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ez a megazip nagyon fura oldal, én onnan nem vennék. eBay-n viszont van több találat is, ami olcsóbb:

[link]

Nem tudom újat keresel-e, de én innen venném a kettő közül :)

2021. okt. 18. 07:20
 2/13 A kérdező kommentje:

Természetesen ujjat...

Tudnál valamit írni arról, hogy ha nem jó amit küldenének, akkor hogyan lehet azt vissza küldeni? meg még valami infót az ebayról, pl. mennyire megbízható, stb... (?)

2021. okt. 18. 07:26
 3/13 Morzsi007 ***** válasza:

Kérdező, ami belinkeltél ebay-es link, ott 71000+10000 szállítással.

Megbízható eladó, pénz visszafizetési garancia, stb. Ez sok. Egyébként ebay-t ajánlanám. Én is használom, még nem volt problémám.

2021. okt. 18. 08:55
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy a Megazip olcsóbb lesz, sőt!

A cucc 114$. + csomagköltség Japánból.

Erre itthon rányomnak (a postával együtt számolva!!!) 27% ÁFÁ-t, és ha kell vámot is. + A kiszállító (posta, dhl, stb.) még rádob egy kezelési költséget is. (Most néztem meg, normál vámkezelés 114$-ra, kb. 14000Ft.)

Az ebay-en ha sikerül EU-ból rendelned, ezek nagy részét (vagy az egészet) megúszod.

2021. okt. 18. 09:43
 5/13 A kérdező kommentje:
És szerintetek mennyi idő alatt ér ide a cucc, ha jól látom az EU ból jön vagy Angliából?
2021. okt. 18. 09:50
 6/13 Morzsi007 ***** válasza:
Az országba hamar megérkezik. Pár nap. Hogy onnan mennyi idő alatt kapod meg, az más kérdés.
2021. okt. 18. 09:54
 7/13 anonim ***** válasza:

Az a szállítótól is függ... Sima postával kaptam már nyakláncot 3 munkanap alatt is (angliából), de akár hetekbe is telhet.

A DHL gyors, de drága. Németországból pia, 2 nap volt (a pia 5000Ft, a szállítás szintén!).

Ja, és Anglia már nem EU!!!

4.voltam.

2021. okt. 18. 09:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is az elsőválaszoló által linkelt eBay oldalról venném. Ez a másik oldal biztosan nem lenne olcsóbb.
2021. okt. 18. 11:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem, angliából jönne a cucc, onnan mennyibe lenne szerintetek az egész? Azért kérdezem, mert most 90 000 -em van rá.
2021. okt. 18. 13:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Egy font ahogy nézem most a neten, 427 forint...
2021. okt. 18. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!