Ebay vagy megazip? Onnan rendelnék, de még soha nem tettem....
Suzuki Swifthez kellene Információs kijelző, ujjonan. Ennek a száma: "34600-62j00"
vagy megazip:
Az ebayon jóóval drágább. Átszámolva kb. 58 000. a megazip-en átszámolva kb. 35 000. de ott nem látok képet, az ebayon pedig látok képet, és a képen ugyan az amit szeretnék...a megazippen bár a típus száma ott van, de... (nem tudom...) -- Szóval segítség kellene, mivel nem csináltam még ilyet, elég határozatlan vagyok... hogy melyikről rendeljek? esetleg akinek van tapasztalata a megazippel kapcsolatban, akkor bármilyen infót szívesen vennék! Pl. tapasztalatok, ha nem jót küldenek akkor hogyan tovább, rendelés menete, stb. bármi infó érdekelne!--- és az ebayel kapcsolatban ugyan ez lenne a kérdésem, kérésem.
nagyon várom az infókat, segítségeket, bizalommal! :)
Ez a megazip nagyon fura oldal, én onnan nem vennék. eBay-n viszont van több találat is, ami olcsóbb:
Nem tudom újat keresel-e, de én innen venném a kettő közül :)
Természetesen ujjat...
Tudnál valamit írni arról, hogy ha nem jó amit küldenének, akkor hogyan lehet azt vissza küldeni? meg még valami infót az ebayról, pl. mennyire megbízható, stb... (?)
Kérdező, ami belinkeltél ebay-es link, ott 71000+10000 szállítással.
Megbízható eladó, pénz visszafizetési garancia, stb. Ez sok. Egyébként ebay-t ajánlanám. Én is használom, még nem volt problémám.
Nem biztos hogy a Megazip olcsóbb lesz, sőt!
A cucc 114$. + csomagköltség Japánból.
Erre itthon rányomnak (a postával együtt számolva!!!) 27% ÁFÁ-t, és ha kell vámot is. + A kiszállító (posta, dhl, stb.) még rádob egy kezelési költséget is. (Most néztem meg, normál vámkezelés 114$-ra, kb. 14000Ft.)
Az ebay-en ha sikerül EU-ból rendelned, ezek nagy részét (vagy az egészet) megúszod.
Az a szállítótól is függ... Sima postával kaptam már nyakláncot 3 munkanap alatt is (angliából), de akár hetekbe is telhet.
A DHL gyors, de drága. Németországból pia, 2 nap volt (a pia 5000Ft, a szállítás szintén!).
Ja, és Anglia már nem EU!!!
4.voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!