Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg lehet nézni valahogyan...

Meg lehet nézni valahogyan azokat a jelszavakat amikkel az én wifimről léptek be pl Facebook-ra?

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni hogy ha pl. Bejelentkezett valaki nálam egy fiókjába az én Wifimről, azt én vissza tudom nézni mik voltak az adatai?(jelszava pl) Gondolok itt a wifiben tárolt adatokra ha egyáltalán létezik ilyen.

2021. okt. 16. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod. Ha a wifid titkosítatlan és a kapcsolat is amit a kliens használ (ma már 99%-ban titkosított a kapcsolat), akkor ha lehallgatod a kommunikációt, hallhatod a jelszót. De utólag akkor se tudod visszanézni.
2021. okt. 16. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A titkosított kapcsolat lényege, hogy ne legyen kifürkészhető ilyesmi. Fordított esetben te sem szeretnél ennek áldozata lenni.
2021. okt. 16. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Igen, ez lehetséges, ezért nem szabad semmilyen jelszót beírni ingyenes hálózaton. Viszont el kell, hogy szomorítsalak, ez nem olyan egyszerű, mint ahogyan hangzik. Szükséges hozzá megfelelő felszerelés és tudás. Amit leírtál abból azt érzem, hogy nem rendelkezel diplomával ezen a téren. Tudnod kell, hogy mások adatának ellopása elég súlyos bűncselekmény, nem érdemes illegálisan próbálkozni vele, mert nagyon megütheted a bokádat. Ha érdekel a téma, kezdj el programozni, ásd bele magad a hálózatok, Linux és a hackelés világába, de ha írsz privátban, akkor én is tudok neked egy-két dolgot mutatni és tanítani.

További szép napot! :)

2021. okt. 16. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
számodra a válasz: NEM
2021. okt. 16. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!