Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ugrál a pingem játékok közben,...

Ugrál a pingem játékok közben, megoldás? több lenn

Figyelt kérdés

1-2 napja kezdte, ha nem lenne hétvége, hívnám a szolgáltatót, de sajna ilyenkor nincsenek ott. Régebben volt hasonló probléma, akkor rosszabb volt sokkal a ping, 1000 fölé is ment, akkor a szolgáltató átállított egy másik szerverre.

Szerintetek a wifi router ujraindítása megoldaná a problémát? vagy esetleg más?

2021. okt. 16. 18:23
 1/9 Pelenkásfiú ***** válasza:

Én eleve nem játszanék Wifin.

Amikor messze volt a router, akkor is inkább körbevezettem egy 10 méteres kábelt. :D

2021. okt. 16. 18:39
 2/9 A kérdező kommentje:
nem wifin játszok, a wifi csak azért kellett hogy tudjak okostelefonnal netezni. rendes kábeles net van
2021. okt. 16. 18:47
 3/9 Pelenkásfiú ***** válasza:

Ja, oké.

Az újraindítást bármikor megpróbálhatod, ártani nem fog neki. :D

Egyébként valószínűleg megoldódik magától. Minden szolgáltatónál vannak ilyenek.

2021. okt. 16. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Pingtest, speedtest mit mond?
2021. okt. 16. 19:29
 5/9 A kérdező kommentje:

speedtest összevissza mér, egyszer nagyon kevés, máskor csak fele sebesség...

Hát már 3 napja várom hogy megoldódjon, és mivel volt már hasonló ilyen (akk legalább 1 hétig nem volt jó), tuti nem oldódik meg magától, leghamarabb kedden lesz netem, mert hétfőn csak melóba tudom őket hívni...

2021. okt. 16. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Most is hívhatod őket, a hibabejelentő 0-24, hétvégén is üzemel. A szolgáltatónál lévő telefonról ráadásul ingyenesen hívható.
2021. okt. 16. 19:42
 7/9 A kérdező kommentje:
hát ezek nincsenek ott, falusi net nem t-com
2021. okt. 16. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, akkor nem csodálom, hogy miért vannak lag spikeok.
2021. okt. 16. 19:54
 9/9 A kérdező kommentje:
arra azért kiváncsi lennék mit mondanának ha nem fizetnék erre a hónapra, vagy legalábbis a kimaradt napokért, mert ugy lenne jogos...
2021. okt. 16. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!