Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik olyan gép amin elindul...

Létezik olyan gép amin elindul az rtl most?

Figyelt kérdés
Már ismeröseim gépn is probáltam,meg net kávézóba,az enyémen is de elsem indul.Mégis milyen gép kell ehezz hogy elinduljon?
2021. okt. 13. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Megy az rendesen. Mi a problémád vele?
2021. okt. 13. 17:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Betölti az oldalt,de semmi nem indul el,csak az rtl most felirat van a háttérbe..
2021. okt. 13. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Most próbáltam, belekattintottam egy-két videóba, elindultak simán.

Mondanám, hogy a nettel van gond, de mint írtad, több helyen is próbálkoztál.

Azt nem írtad, melyik böngészőből próbáltad, de meg kellene próbálni egy másikból is. (pl. Edge, Opera, Firefox, stb)

2021. okt. 13. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg túl van bonyolítva az oldal, nem szabványos dolgokat is használ, amit egy böngészőre írtak, a többin meg elhasal. Ez nem a te hibád, az oldalnak kellene szabványos videóstreamet használni, amit a többi meg tud tenni, csak ők bonyolítják túl.
2021. okt. 13. 17:51
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nálam Opera-val működik rendesen.
2021. okt. 13. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Én Chrome-mal próbáltam, hibátlanul megy. Böngésző beállításokkal lehet baj vagy nem kompatibilis én régen a Horizon TV-vel voltam így.
2021. okt. 14. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!