Miért nem tudok internetere csatlakozni?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy tegnap óta nem tudok internetre csatlakozni. A Realtek Family adapter nem érzékeli a kábelt, a Hamachinal pedig nincs beállítva IP cím. Próbáltam visszaállítani a hálózat dolgait alapra, nem használt. Cmd-ben ipconfignál Üres mezőket illetve Media Disconnected üzenetet látok. Hibaelhárító azt mondja, hogy a Hamachinak nincs ip címe. hogyan tudnám beállítani?2021. okt. 13. 11:48
1/5 anonim válasza:
Ez kábel, adapter, vagy a túloldali eszköz hibája lesz.
2/5 anonim válasza:
Pl elfelejtetted befizetni a múlt havi internet-számlát...
3/5 A kérdező kommentje:
#1: Kábel nem lehet, teszteltem. Hogyan tudnám eldönteni, hogy a másik kettőből mi lehet a gond?
2021. okt. 13. 12:23
4/5 anonim válasza:
HA a parancssorba (CMD) beírod ezt: ping 127.0.0.1 azzal leteszteled, hogy a hálókártya jó-e.
Nézd meg a vezeték másik végét, a rajta lévő eszközt indítsd újra, ha ez sem segít, akkor iktass ki mindent, ami a szolgáltató eszköze és a géped között van és próbáld úgy.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, meg fogom próbálni csak nem vagyok most otthon
2021. okt. 13. 14:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!