Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Korlatlanmobilinternet.hu...

Korlatlanmobilinternet.hu vélemény? Valaki használja?

Figyelt kérdés
www.korlatlanmobilinternet.hu
2021. okt. 13. 01:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, és nem is tenném.

Akármilyen sablonos marketingförmedvényt odaokádhatnak, miszerint "azért kellenek az adataid, hogy jó ajánlatot küldjünk", akkor sem!

Az összes szöveg elég kecsegtető, de csak akkor lenne érdekes, ha normális módon, legalább egy nagyságrendi, intervallumos árlista elérhető lenne nyilvánosan, bármi megadása nélkül.

2021. okt. 13. 03:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Áh, kamu. Ha korlátlan mobilnet kell flottákat keress, Prohardveren van erre topik, össze is vannak gyűjtve táblázatba
2021. okt. 13. 05:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Rákattintottam: "Csomagok" -> nem tudom megtekinteni az árakat anélkül, hogy bármit meg ne adnék úgyhogy nem használnék ilyet semmiképpen.

A felhasználási- és szerződési feltételeket stb ezekután már el se olvasom, mert nekem szokásom az is, ha gondolkodom valamely szolgáltatás igénybevételén.

Én is azt a fórumot tudom javasolni (Prohardver), amit előttem szóló írt.

2021. okt. 13. 05:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Már az is árulkodó hogy a kapcsolatnál semmi adatot nem adnak meg, semmi cégnév, cím, email, csak egy form ahol tudsz írni nekik.

Illetve érdekesség hogy ugyanarról IP-ről még milyen weboldalakat hosztolnak: [link]

2021. okt. 13. 06:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a tippeket!

Érdekes az amit az utolsó linkelt..

2021. okt. 13. 20:44
 6/6 anonim válasza:
En sajnalom, hogy nem talaltam korabban ide. En kotottem a korlatlanmobilinternet.hu-val szerzodest. A korlatlan EU internetre extra roaming dijat szamolnak fel es 3 nap a befizetesi hatarido, utana kb 10x szorzoval bunteto kamat jon ra. En sokat kerdeztem a szamlazas kapcsan, amire nem akartak valaszolni - ezert a szolgaltatasomat felmondtak egyik naprol a masikra. Mivel en a korlatlan EU internetet munkara hasznalom - nekem ez a folytonos fenyegetozes szolgaltatas megvonassal meg kotberrel meg hirtelen felbukkano mar lejart szamlak nem fernek bele. En 1 evet elore kifizettem, hogy nyugdtom legyen. Hat nincsen. Nem ajanlom oket.
2022. aug. 24. 11:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!