Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Leszedték a videóimat copyrigh...

Leszedték a videóimat copyright miatt de ezt nem értem?

Figyelt kérdés
Feltöltöttem pár családi titkok részt néhány hónapja. Ma reggel jött az email, hogy letiltották a YouTube fiókomat, és valami TV2 Média Csoport Zrt kérelmezte, hogy szedjék le az összes videómat ami ugye meg is történt. Most akkor ki jelentette? Vagy most mi van? Csomó más is felrakja ezeket a sorozatokat őket akkor miért nem tiltja le? Nem értem

2021. okt. 11. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Már több mint fél éve elkezdtem letöltögetni. Először a barátnőm kedvéért, aztán csak az örömért, hogy a kedvenceim meglegyenek. Mostanra fogtam fel, hogy sajnos múlóban van az a világ amikor ingyen hozzáférést kaptunk annyi-annyi sorozathoz. Tudom, hogy sok fordítónak a SorozatBarát és társai maga az ördög, de a kezdőknek , meg a keresgélőknek maga a paradicsom. Már én is egyre kevesebbet megyek fel..
2021. okt. 12. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, miért lenne pont a fordítóknak maga az ördög bármelyik illegális letöltő oldal? A fordítók a tévéktől kapják a fizetésüket, a tévék azért fordíttatják a filmeket sorozatokat, hogy a tévék nézői nézhessék őket (meg a közben adott reklámokat). Szóval a fordítóknak édes mindegy, hogy bárhol máshol kalóz változatban is elérhetők vagy sem.

A tévék, illetve a magyar stúdiók, produkciós irodák azok, akiknek érdekük minél több mindent, különösen a számukra igazán fontos, saját gyártású, vagy exkluzív műsorokat letiltatni minél több kalóz platformról, hogy csak azokon a csatornákon legyenek elérhetők, ahonnan bevételt kapnak utána.

Mondjuk ez is érthető, hiszen ők tettek bele egy rakás pénzt, hogy elkészüljön és annak a pénznek meg is kell térülnie, hogy értelme legyen csinálni, mert különben ha nem megy az üzlet, akkor lehúzhatják a rolót és nem lesz, aki elkészítse a műsorokat.

2021. okt. 12. 20:53
 13/15 anonim ***** válasza:
12# Amíg a Netflix nyereséges, addig helyettem nem fizet senki semmilyen filmgyártást, hanem befektetőék meggazdagodását támogatja, a pénzéből pedig realizált profit lesz, nem fedezett gyártási költség. Majd amikor a színész, a gyártásvezető, a vágó, az operatőr stb. azért hal éhen, mert én nCore-ozom, akkor nem fogok nCore-ozni. Csakhogy ettől nagyon-nagyon messze vagyunk. Még akkor is, ha a torrentellenes Netflixb..i tisztességhuszárok ezt képtelenek is felismerni.
2021. okt. 12. 22:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Majd max akkor ha végre rájönnek hogy semmi értelme se a DRM-nek se a régió alapján gyérített katalógusnak. Azzal meg hogy darabolódnak meg csak még inkább a kalózkodás felé terelik az embereket...
2021. okt. 12. 22:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Csak akkor se panaszkodjatok majd, amikor a ti munkátok válik feleslegessé, mert a munkahelyetek csődbe megy, mivel senki nem fizeti meg a szolgáltatásaitok árát, beérik az olcsóbb, ingyenes, vagy lopott alternatívával, akár emberek, akár robotok végzik és az is mindegy, hogy Magyarországon vagy Indiában.
2021. okt. 12. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!