Messenger-ben nem látom a másik profilképét,mitől van ez?
Eddig láttam és még nem is volt ilyen máskor.
Azoknál szokott ez lenni akiknek inaktív vagy megszűnt a profiljuk.
Nem tiltott le és én sem őt. Tudok neki írni és ő is nekem, bár egy jó ideje már nem beszélünk és nem is szeretnék vele beszélni.
Arra gondoltam még hogy már nem vagyok ismerőse messengeren ,de a beszélgetésünk megmaradt, de ennek mi értelme?
Vagy ő törölte a beszélgetésünk, de nekem megvan és ezért nincs profilkép. Nem tudom.
Rendes facebookon ismerősök vagyunk és ott látom is a profilképét és az egész beszélgetést.
Szerintetek mi történt?
Valószínűleg megjavulna magától is, de ha zavar, akkor beállítások / alkalmazások / Messenger.
Nyomj rá a leállításra, majd utána a cache (gyorsítótár) törlésére. (Lehet hogy ehhez még rá kell nyomni, hogy adatok vagy tároló vagy hasonló).
Ne minden adatot törölj, csak a cache-t, így nem veszik el semmilyen beállításod.
Csak egy bug a sok közül.
Majd megjavul.
Nos szerintem meg van mi a probléma.
Szerintem a másik fél törölte a beszélgetést.
Ezt azért gondolom mert most lett egy új ismerősöm akivel amíg nem beszéltünk addig neki sem volt profilképe, de amikor ráírtam egyből megjelent és azóta is látszódik😀
Érdekes hiba azt meg kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!