Miért nem nyitja meg az oldalakat mobilnetről?
Figyelt kérdés
Kb 2-3 napja a telefonom, ha mobilnetet használva próbálkozom, nem nyitja meg az oldalak 80%-át. Pl, a gyakorikérdéseket sem, a moodle-t sem, azt írja ki: A webhely nem érhető el. Hallottam, hogy mi lehet az oka, talán az Android új biztonsági frissítések, ami a bizonyos hitelesítésű oldalakat nem fogadja már el, de hát a teljesen biztonságos oldalak sem nyílnak meg, mint az említett 2. Ötletem sincs, hogy mit kellene beállítani, vagy hol, vagy frissíteni, hogy újra működjenek, ebben szeretnék segítséget kérni.2021. okt. 8. 10:33
1/7 anonim válasza:
Ha wifiről megnyílnak, akkor nem a frissítéssel lesz a hiba, hanem a szolgáltatónál.
2/7 anonim válasza:
Melyik android rendszer van a telefonon?
3/7 anonim válasza:
Android 5.1 alatt nem csodálom, ha nem nyílik meg. Ha android 5.1 vagy feletti rendszered van, akkor pedig "kötelessége" megnyílni az oldalakat.
Milyen böngésződ van?
4/7 A kérdező kommentje:
Chrome böngészőm van. Hát, érdekes, mert a youtube, facebook, stb. minden más alkalmazás tökéletesen működik mobilneten. Android 11.
2021. okt. 8. 18:29
5/7 A kérdező kommentje:
És MIUI 12.0.4.
2021. okt. 8. 18:30
6/7 A kérdező kommentje:
Mostmár működik, nem tudom miért, de örülök neki :D
2021. okt. 9. 11:32
7/7 anonim válasza:
Ez nálam is fennáll fogalmam sincs miért de most meg jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!