Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem nyitja meg az...

Miért nem nyitja meg az oldalakat mobilnetről?

Figyelt kérdés
Kb 2-3 napja a telefonom, ha mobilnetet használva próbálkozom, nem nyitja meg az oldalak 80%-át. Pl, a gyakorikérdéseket sem, a moodle-t sem, azt írja ki: A webhely nem érhető el. Hallottam, hogy mi lehet az oka, talán az Android új biztonsági frissítések, ami a bizonyos hitelesítésű oldalakat nem fogadja már el, de hát a teljesen biztonságos oldalak sem nyílnak meg, mint az említett 2. Ötletem sincs, hogy mit kellene beállítani, vagy hol, vagy frissíteni, hogy újra működjenek, ebben szeretnék segítséget kérni.

2021. okt. 8. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha wifiről megnyílnak, akkor nem a frissítéssel lesz a hiba, hanem a szolgáltatónál.
2021. okt. 8. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Melyik android rendszer van a telefonon?
2021. okt. 8. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Android 5.1 alatt nem csodálom, ha nem nyílik meg. Ha android 5.1 vagy feletti rendszered van, akkor pedig "kötelessége" megnyílni az oldalakat.

Milyen böngésződ van?

2021. okt. 8. 16:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Chrome böngészőm van. Hát, érdekes, mert a youtube, facebook, stb. minden más alkalmazás tökéletesen működik mobilneten. Android 11.
2021. okt. 8. 18:29
 5/7 A kérdező kommentje:
És MIUI 12.0.4.
2021. okt. 8. 18:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Mostmár működik, nem tudom miért, de örülök neki :D
2021. okt. 9. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nálam is fennáll fogalmam sincs miért de most meg jó
2021. okt. 9. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!