Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ilyen 1 éves távlatban tapaszt...

Ilyen 1 éves távlatban tapasztalat a digiről?

Figyelt kérdés

Nálunk nem rég jött be a digi, és pont most járt le a telekomnál a hűség. A diginél meg csomagban a net és a tv (első hónapban 3 ezer) 2. hónaptól meg 6 ezret ír.

Magával a szolgáltatással kinek mi a tapasztalata? Jó a digi? Hosszabb távon is jó?

2021. okt. 7. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mint mindegyik szolgáltatónál, vannak olyan települések, ahol stabilabb avagy instabilabb. Én tatabányai vagyok, szintén digis, és nincs vele problémám. Általánosságban én jót hallok róla másoktól, és tudom is erősíteni ezt a tábort. Évente egyszer, ha tapasztalok egy pár perces net/tv/telefon szünetet... Én meg vagyok elégedve velük.
2021. okt. 7. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Bunkók
2021. okt. 8. 04:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A mobil net az szar, de a vezetékes net az nagyon fasza, a Tv is. Igaz, én Erdélyben élek, egy 60 ezres kisvárosban, nem Magyarországon. Itt is 1 GB/S a vezetékes net, egy éve van nekem ez a szolgáltatóm, eddig egyszer sem volt kimaradás. Gondolom Magyarországon sem rosszabb.
2021. okt. 8. 09:27
 4/5 Kérdező95 ***** válasza:
100%
Pest megye harmadik választó kerület, optikai, tökéletes, talán ha egy év alatt közel 1 órát nem volt internet, én mégis váltottam telekomra egy év után, mert így összetudtam fűzni minden szolgáltatásomat, de szinte biztos hogy visszafogok térni a Digihez!
2021. okt. 8. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Szigetszentmiklóson a net az sz... . Atv szintén mert nincs ip tv
2021. okt. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!