Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Youtube-on mi történt azzal...

A Youtube-on mi történt azzal az ablakkal?

Figyelt kérdés
Azokat értem amik bejöttek videó közben ilyen kicsi vagy nagy ablakok színesen (volt vörös,zöld,kék,sárga stb...), és volt(ak) benne szöveg(ek) is. Ezeket ki is lehetett kapcsolni, de már az is megszűnt, és ilyen videókat nem látok már, amelyekben bejönnének ezek az ablakok videó közben.

#YouTube #Youtube llc
2021. okt. 7. 19:55
 1/3 anonim válasza:
53%
Valószínűleg az a grafikon azt mutatta meg, hogy az az emberek, akik elindították a videót, a videó melyik részét nézték meg a legtöbbször/legtöbben, és melyik részébe tekertek bele
2021. okt. 7. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Emlékszem rá, saját kis színes kommentdobozokat lehetett elhelyezni a videókon adott időpontokra és időzítve, és ha be volt kapcsolva a funkció, akkor folyamatosan felugrottak az üzenetek. Például így "énekelte" fel sorról sorra egy dalszöveget egy csoport ember, hogy mindig más sora ugrott be kommentdobozként. Valamikor 2010 és +- pár év időszakában volt jelen (hivatalosan 2019-ben szűnt meg, de lehet előtte kikapcsolták már, nekem az utóbbi tíz évből nem rémlik, hogy lettek volna ilyen videók).

Nekem még van olyan kedvencekbe rakott videóm 2009-ből, ami voltak ilyen kommenthalmok, de a funkció megszűnésével eltűnt mind. Mivel a komment nem a videó része volt, hanem egy layeren a videósáv fölött.

Annotation volt a neve, és megtaláltam az elmentett videó olyan újrafeltöltését, ahol képernyőfelvevővel megőrizték ezt a funkciót:

+ ha van 8 perced egy lassan felépülő experimentális-pszichedelikus analóg gépzenére, akkor

https://www.youtube.com/watch?v=N2hasv9_pO8

2021. okt. 7. 20:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mind a 2-töknek! A 2 válasza egy kicsit pontosabb! És pont arról beszéltem amit a 2-es mondott! De az 1-esnek is köszönöm.
2021. okt. 8. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!