Google keresés: nyomkövetés kikapcsolása hogyan? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egy ideje (2-3 hónapja) minden keresésnél megjelenik egy hosszú karaktersor, amiről azt gondolom, hogy valamilyen nyomkövetési funkciókra szolgál, mindenegyes találatnál megjelenik.
A karaktersor így kezdődik: gCHc1BtuX70OnDICeiLf/
Ezután egy nagyon hosszú karaktersor. Ez mindenegyes találat előtt megjelenik. Mi ez és hogyan lehet kikapcsolni?
2021. okt. 6. 20:54
2/7 A kérdező kommentje:
Ez nem a kérdésre válasz, mert engem az érdekelne: miért került oda az a karaktersor, melyet bemásoltam, valamely hónap 1. napjától, tehát az időzítés miatt biztos vagyok abban, hogy ez nem véletlenül történt.
2021. okt. 9. 03:29
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Firefox esetén nyomkövetést letiltó add-on-okat használok, Ublock Origin-t privacy szűrőkkel, privacy badger-t, meg egy olyan Google kiegészítőt, amely az analytics működését tiltja le (Google Analytics Opt-out).
Amit írtál, annak utánanézek, ilyet még sose használtam.
2021. okt. 9. 19:09
5/7 anonim válasza:
Ezek a google keresés találati linkjeiből pucolják ki a nyomkövetési adatokat, és egy tiszta linkre kattintva érsz a keresett oldalra.
6/7 anonim válasza:
#1 vagyok és van egy rossz hírem. Nem kell URL a nyomkövetéshez!
7/7 A kérdező kommentje:
Inkognito ablakban is működik a nyomkövetés, Ublock meg pár privacy szűrővel stb?
2021. okt. 10. 05:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!