Hogyan tudom jelezni a Facebook felé, hogy a fiókom magától kedvel oldalakat (kínai, arab stb.), vagy hogyan tudom ezt megszüntetni?
Figyelt kérdés
Vírusirtó van a gépemen, többször le is futtattam, nem talált semmit.
Jelszót már változtattam.
Kiléptettem az összes eszközből, majd próbáltam csak egyet használni (csak telefon, vagy csak gép).
De még mindig nem oldódott meg a probléma, naponta 3-4 oldal kedvelését kell törölnöm és tiltanom az oldalakat. Nem tudom hogyan jelezzem esetleg a facebooknak, vagy mit tudok tenni még ezügyben?
Van vagy volt valakinek hasonló tapasztalata?
2021. okt. 6. 16:21
1/1 anonim válasza:
Anno nekem is ezt csinálta a facebookom magától
Én nem jeleztem,egyesével ki kapcsoltam a követést majd tiltottam az összes ilyen sz@r oldalt.
Legalább 45-50-et
K.....a idegesítő volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!