Miért állt le a Facebook Hétfőn pár órára?
Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 09:02
1/5 anonim 

válasza:

Beírod Google keresőbe hogy "facebook leállás" és már az első pár találatnál részletezik a kimaradás okát.
3/5 anonim 

válasza:

A BGM miatt. Ezzel a protokollal üzennek a routerek egymásnak. Ha ez leáll, akkor a szolgáltató kiesik a rendszerből. Ez állt le a Facebook adatközpontjai között és mivel teljesen kiestek a hálózatról, távolról nem lehetett hozzáférni, az informatikusoknak be kellett menni az adatközpontokba. Mivel gyakran messziről dolgoznak, be kellett utazniuk. Ismerek pesti céget akik debreceni informatikust alkalmaznak, ha gigszer van kocsiba ül és onnan megy. Most képzeld el ezt az USÁban, ott azért nagyobb távolságok vannak. Lehet, hogy egy routert újraindítása megoldotta a gondot, de ahhoz 7 órát kellett egy szerencsétlen embernek utaznia, hogy megtegye.
4/5 anonim 

válasza:

Árulja már el nekem az(ok) a kedves valaki(k), hogy mi értelme van lepontozni egy olyan választ ami világosan ráirányít a kérdés megválaszolására? (Pláne meg ha tényleg Google 2-3 másodperces művelet). Ez valami új trend, vagy trollkodás? Nem mintha vissza lehetne nézni hétfőn mennyien kérdezték már ezt meg...
5/5 anonim 

válasza:

#4 ez nem új trend, évek óta így van. Én sem értem hogy miért kényelmesebb egy komplett kérdést kiírni mint megynitni bármelyik phaszom hírportált, ahol valamiért vezető hír az hogy valamelyik phaszom fos nem volt elérhető pár óráig és emiatt senki sem tudott új macskás fotót feltölteni.
(Félreértés ne essék, nincs bajom a macskákkal, én is nagyon szeretem őket, de ez a hiszti ami megy, az kevésbé szórakoztató)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!