21/28 anonim 

válasza:

Én most egy kicsit fellélegeztem, mostanában annyira beszippantott az a kiba@ott facebook, hogy teljesen függő lettem. Most komolyan jó, hogy nem nyomkodom 20 percenként. Felszabadító, kicsit le vegyok nyugodva, komolyan :)
22/28 anonim válasza:
Nincs.Egyébként én is hasonló kérdést raktam ki xd
Valami világi probléma lehet:/
Mert nemcsak itt Magyarországon van ez a helyzet.De nemcsak a facebook hanem a messenger,instagram sem jó.Sőt aki a telekomnál van azoknak az app sem jó.
23/28 anonim 

válasza:

Imádom ezt az oldalt. Mi lenne ha ez is megszűnne a Facebook mellett? Akkor a net ék se volna értelme
24/28 anonim 

válasza:

21 felszabaditó lenne ha nem lenne ott minden ami fontos!!
Nekem sem a 222. Mókusos idézet hiányzik onnan hanem a munkahelyi és iskolai dolgok elérése.
25/28 anonim 

válasza:

Akkor a netnek se volna értelme. Lehet gyerekek hogy alakítják át a Facebookot. Arra nem gondoltok? Lehet kap egy új külsőt.
26/28 anonim 

válasza:

Addig nem lesz facebook, amíg a gyakorin legalább 5000-en meg nem kérdezik, hogy "Miért nincsen facebook?".
Ezt egy másik "Miért nincsen facebook?" kérdés alatt olvastam.
28/28 anonim 

válasza:

Sikerült megegyeznünk Zuckerberggel, mátol nem Lölö a leggazdagabb az országban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!