Miért nem működik az internet,ha rácsatlakozott wifire a telefon..Mi lehet az oka/megoldása.?
Figyelt kérdés
Huawei p30 lite telefonnal rácsatlakoztunk a wifire,de azt írja,hogy nincs internet,miközben a youtubon tudunk videókat nézni stb..minden programnál működik az internet elérés,miközben azt írja és jelzi hogy nincs internet. A facebookot egyedül nem tölti be. Újra indítottuk és telepítettük a routert,de így sem oldódott meg.2021. okt. 4. 20:31
2/10 anonim válasza:
Ha a facebookon kívül minden megy, akkor nincs hiba.
A facebook csoport (facebook/messenger/instagram) halt be pár órája.
3/10 A kérdező kommentje:
értem és a telefon azt írja,hogy nincs internet elérés wifinél,pedig van,csak nem tölti be a facebookot rajta,de minden mást igen. Nem értem ezt.
2021. okt. 4. 20:43
4/10 anonim válasza:
Mert a facebook az egész világon leállt, mint anno 2019-ben (akkor pár napig tartott, míg helyreállították).
Twitteren már jelezték, hogy dolgoznak a probléma megoldásán, addig marad a facebook/messenger/instagram mentesség...
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm hasznos a válaszokat!
2021. okt. 4. 20:51
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Ja a facebook, Instagram, messanger, valami globális hibájuk van.
9/10 anonim válasza:
Igen, értem.
Írd be hogy Facebook.com és neked is az lesz.
10/10 anonim válasza:
Kvára nem a fb a kérdés, de ne zavarjon. Egy rakás embernek írja a telefonja órák óta, hogy mint netkapcsolat, pedig van. Minden elérhető (kivéve nyilván a zűrös oldalakat).
Na, erről szól a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!