Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kinek van elege a Google-ból?

Kinek van elege a Google-ból?

Figyelt kérdés
Engem az őrületbe kerget már ezzel az életkor hülyeséggel, ami ráadásul egyre keményebb és keményebb, lassan már semmit se enged! És ez még nem is minden... AI segítségével "lopja" az adataimat, még azt is kitalálja az AI, amit meg se adok sehol. Undorító! Na de a problémákat még a végtelenségig sorolhatnám... Legszívesebben törölném a Google Fiókjaimat, csak sajnos az Androidos eszközeim és a YouTube csatornám miatt nem tehetem. Na meg még az is, hogy a Google Keresőre sincs megfelelő alternatíva ami biztonságos is, a KacsaKacsaMegy találataival nem mindig vagyok megelégedve, ki se ad olyan dolgokat, amit a Google még kevesebb kulcsszóval is egyből kiad. Nektek is elegetek van már a Google undorító dolgaiból? Sikerült valahogy megszabadulnotok tőle, és alternatívákat találni, vagy inkább elviselitek a Google hülyeségeit?

2021. okt. 4. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Google mentes telefon érsd huawei igaz (fene egye meg őket) náluk van az e mailem
2021. okt. 4. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Főleg ez a személyi igazolós fszság fck
2021. okt. 4. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a "mielőtt tovább lépne..." a kedvencem, és már zárom is be a lapot!
2021. okt. 4. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért néhányan kicsit nagyobb feneket kerítenek ennek az egésznek mint kéne, személyit megadod aztán problem solved.
2021. okt. 4. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

sajnos nem ütötték időben kupán a céget

(+ nem jött normális alternatíva), most meg szabadabban garázdálkodhat

keresőt már rég lecseréltem a duckduckgora, eleinte gyakran használtam a !g banget, míg aztnem mondtam, hogy elég volt, így sose fogok leszokni a googleről (nem is használom már a google keresőt)

youtubeot szerintem senki nem fogja leváltani, az az adatmennyiség őrületes, amit generál (és közben "ingyen" használhatod, feltölthetsz...)

a userek meg nem fognak át menni máshova, nincs meg a tartalom, ami kell neki + itt is megtalálja, akkor minek

(meg a többség szarik a privacy-ra)

gmail a legfájóbb nekem, de nem tudok hova menni (10+ évnyi használat után nehéz)

de ha át is megyek, akkor is a másik fél vagy microsoft vagy google fiókos

a másik pedig az android, lehetetlen alternatívát találni (apple nem kell nekem, kínai sem)

2021. okt. 4. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled, csak nálam a startpage [link] van beállítva alapértelmezett keresőmotornak.

2021. okt. 4. 20:05
 7/7 BeefEater ***** válasza:

Keresőre, Gmailre van rengeteg alternatíva. Van egy csomó alternatív videómegosztó, on-line kollaborációs eszköz meg minden. Ha nem tetszik a Google adatgyűjtése (ahogy nekem sem) akkor nem használod. Android helyett kereshetsz AOSP alapú telefont vagy lehet iPhone -od.

A probléma ott kezdődik, hogy sokszor nem te döntöd el, hogy akaord-e használni a Google szolgáltatásait. Ha egy weboldal ReCaptcha -t használ akkor mondhatod azt, hogy keresel másikat egészen addig amig a villanyszámla befizetéséhez nem kell. Vagy hozhatnám példának az ajax.googleapis.com -ot, maps.googleapis.com -ot, stb.

2021. okt. 5. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!