Kinek van elege a Google-ból?
sajnos nem ütötték időben kupán a céget
(+ nem jött normális alternatíva), most meg szabadabban garázdálkodhat
keresőt már rég lecseréltem a duckduckgora, eleinte gyakran használtam a !g banget, míg aztnem mondtam, hogy elég volt, így sose fogok leszokni a googleről (nem is használom már a google keresőt)
youtubeot szerintem senki nem fogja leváltani, az az adatmennyiség őrületes, amit generál (és közben "ingyen" használhatod, feltölthetsz...)
a userek meg nem fognak át menni máshova, nincs meg a tartalom, ami kell neki + itt is megtalálja, akkor minek
(meg a többség szarik a privacy-ra)
gmail a legfájóbb nekem, de nem tudok hova menni (10+ évnyi használat után nehéz)
de ha át is megyek, akkor is a másik fél vagy microsoft vagy google fiókos
a másik pedig az android, lehetetlen alternatívát találni (apple nem kell nekem, kínai sem)
Egyetértek veled, csak nálam a startpage [link] van beállítva alapértelmezett keresőmotornak.
Keresőre, Gmailre van rengeteg alternatíva. Van egy csomó alternatív videómegosztó, on-line kollaborációs eszköz meg minden. Ha nem tetszik a Google adatgyűjtése (ahogy nekem sem) akkor nem használod. Android helyett kereshetsz AOSP alapú telefont vagy lehet iPhone -od.
A probléma ott kezdődik, hogy sokszor nem te döntöd el, hogy akaord-e használni a Google szolgáltatásait. Ha egy weboldal ReCaptcha -t használ akkor mondhatod azt, hogy keresel másikat egészen addig amig a villanyszámla befizetéséhez nem kell. Vagy hozhatnám példának az ajax.googleapis.com -ot, maps.googleapis.com -ot, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!