Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Eddig ment, most miert nem...

Eddig ment, most miert nem akar mukodni?

Figyelt kérdés
Az internet szolgaltatomnal igenyeltem egy nagyobb sebessegu csomagot (optika), amihez kuldtek egy "erosebb" routert. Eleg rossz elrendezesu a haz (a router a foldszinten, az asztali gepem az emeleten ... ) igy a gepem a halozatra egy USB-s wifi modullal csatlakozik ...( tudom nem a legjobb megoldas, de a kabeles megoldas nem kivitelezheto ... igen azt is tudom, hogy hiaba lesz gyorsabb netem, ha az USB-s cucc nem bir annyit ... ). Namost az elozo csomagnal minden tokeletesen mukodott, most viszont miutan kicsereltem a routert a gepem nem akar csatlakozni. Elso csatlakozasnal megtalalta a halozatot, beirtam a jelszavat is, csatlakozott majd par masodperc mulva ledobott a halozatrol es azota nem is tudok ujra csatlakozni. Ez mitol lehet?

#USB WiFi #wifi #usbmodul
2021. okt. 4. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:

"azota nem is tudok ujra csatlakozni"

Látszik a hálózatod a windowsban?

Új modem beállítása megtörtént?

2021. okt. 4. 19:50
 2/3 A kérdező kommentje:
igen, latja a halozatot, amikor kivalasztom proba csatlakozni, mintha csatlakozna is csak egybol kiirja, hogy nem lehet csatlakozni a halozathoz
2021. okt. 4. 19:51
 3/3 anonim ***** válasza:
A windows hibaelhárító miként diagnosztizálja a csatlakozási hibát?
2021. okt. 4. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!