Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nállatok sem működik a Facebook?

Nállatok sem működik a Facebook?

Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
2021. okt. 4. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Pont azért jöttem ide, hogy ezt leellenőrizzem. Mielőtt elérhetetlenné vált, kiírták, hogy hiba lépett fel, aminek elhárításán dolgoznak.
2021. okt. 4. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Vicces, hogy leáll egy órácskára aztán az emberek így meg vannak veszve😂

Aztán ez csak egy réteg, ha globális szinten nézzük, hány depis fb függő tör zúz jelenleg dühében? 🙄

2021. okt. 4. 18:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nekem egy facebook rajongói oldalam van amibe rengeteg energiát fektettem,mert tele van forditással.És ezért megijedtem mert azt hittem,hogy valaki feltörte és oda lett a rengeteg munka.
2021. okt. 4. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 én azt hallottam végleg megszűnt az fb, nem tudom mi igaz belőle.
2021. okt. 4. 20:57
 6/7 Dj Bax válasza:
Akkor kell legyen valami alternatíva hogy az emberek tudják ismerőseikkel tartani a kapcsolatot de remélem nem szűnik emg végleg csak így ilyen hirtelen, max úgy mint a iwiw hogy lehetett tudni mikor felkészülni rá
2021. okt. 4. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 Szerintem simán megteszik, hogy nem jelentik be.

Mondjuk az én esetemben nem probléma mert nincsenek olyan kontaktjaim akivel beszélek aktívan messengeren és élőben ne tartanám a kapcsolatot.

Szóval mi majd keresünk egy másik erre alkalmas oldalt, de valóban vannak akik nagy szarban lennének.

2021. okt. 4. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!