Nem működik a Facebook?
Nálam lehet valami gond, hogy a Facebook, a Messenger, Whatsapp, Instagram nem működik?
Tudom ők egy kéz alá tartoznak, de bosszantó, amikor üzenetet szeretnék sürgősen küldeni és egyik sem működik. Már a telefonomat is újraindítottam de semmi körülbelül 15 perce.
#18 Na igen....😄
#19 De jó, akkor nem csak én jártam így. Nem vagyok hülye, direkt a Google-n kerestem először, ahol semmit nem találtam. Majd itt kerestem, de sehol semmit nem találtam.
#20 Telekomos vagyok, de azzal kivételesen semmi gondom nem volt! Mobilnet is kiválóan működött és gyorsan. De amit a 16-os linkelt, abban olvastam ilyet, ahol a Telekomra panaszkodtak, én semmit sem vettem észre.
#21 Rendben van. Attól megengeded, hogy ide írjunk ki kérdést, ha már Fb nincsen, hogy megkérdezhessük miért nincs Fb?
Hát, akkor a Google-fu nem elég erős benned (még tanulnod kell JÓL keresni)
Amúgy ott van a Downforeveryone és több hasonló oldal, amivel ellenőrizni lehet, hogy egy oldal működik-e.
És igen, ha Facebookon van állásinterjúd és se emailt, se telefonszámon nem tudsz, az komolytalan meló.
A Skype-ot ugyan már tényleg kevesen használják, de a Zoom, Teams és Google meet elég gyakori interjú felület.
IRC-t és ICQ-t értem, hogy nem ismered, azok 2000 körül voltak népszerűek, tippem szerint te akkor még totyogós lehettél.
A Downdetector oldalról is ma hallottam életemben először, most lett felkapott.
Én ettől, hogy Facebookon beszélgettünk, nem érzem komolytalannak, hiszen a részletekről beszéltünk, nem állásinterjú volt. Szerintem egy fodrásznak nem szükséges interjút tartani, legalább is külön pl Google meet nem kell ehhez. Igen, 2000 körül még igen fiatal voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!