Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A torrent portál oldalak már...

A torrent portál oldalak már akkor kijelzik a letöltött megabájtokat, mikor éppen töltök? Vagy csak a letöltés után.

Figyelt kérdés

Tehát én most töltök le egy filmet. S az oldalon kiírja, hogy feltöltöttem 1.49 GB-t, s letöltöttem 1.23 GB-t.

S ide azt a gigamennyiséget is beleszámítja, amit éppen most töltök, de még nem jött le? Vagy csak akkor írja ki a letöltött gigát, mikor már teljesen letöltöttem?

Mert az arányom az jó (1.12) de rájöttem, mégse kell az a film. S ezzel az aránnyal megszakíthatom, s az eddig letöltött "fél" filmet kitörölhetem?

Csak mert nem szeretném, ha kitörölnének az oldalról. Köszi :)

2010. szept. 1. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
szedj inkább nyílt trackerről, ha emiatt aggódsz
2010. szept. 1. 16:08
 2/3 anonim válasza:
Csak azt az adatmennyiséget számolják el, amennyit ténylegesen letöltesz. Tehát ha elkezdesz egy 700 megás filmet tölteni, de még csak 10 megát szedtél le belőle és leállítod, azt csak a 10 mega letöltést könyveli el neked, a további 650-et belőle nyílván nem fogják rád sózni.
2010. szept. 2. 00:10
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. szept. 2. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!