Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha gmail-es címet regisztrálok...

Ha gmail-es címet regisztrálok , akkor ?

Figyelt kérdés
Nem nagyon konyítom a dolgot. Eddig csak asztali gépen leveleztem. Ha gmail-es címet regisztrálok, akkor a telefonomon is ugyanúgy elérhetők lesznek a levelek, ha minden igaz. De mi van, ha a telefonon törlök egy levelet, akkor az asztali gépen sem lesz már elérhető ?
2021. szept. 29. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kukából vissza tudod hívni, de igen, el fog tűnni.
2021. szept. 29. 21:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja, ez nekem valahogy úgy van beállítva, hogy a Firefoxot használom. Ezt nevezik kliens szoftvernek ? És a gmail meg a freemail azok a webes alapú levelezők ? Csak, hogy a szakkifejezéseket is értsem.
2021. szept. 29. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Meg imap. Ha már szakkifejezés kell.
2021. szept. 29. 21:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Ezt egyébként úgy is be lehet hangolni, hogy a telefonon ne jelenjenek meg a levelek ? Igazából nincs rá nagy szükségem, mert a munkám miatt eléggé helyhez kötött vagyok.
2021. szept. 29. 21:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Persze, akár meg a mail klienst is letorolheted. sőt akár még se kell adni azt a mail címedet és akkor nem ír oda senki
2021. szept. 29. 21:22
 6/12 anonim ***** válasza:

A Firefox az (internet) böngésző program, lehetővé teszi weboldalak (gyakorikerdesek.hu, hvg.hu, eurosport.com, stb) böngészését.

Kliens például egy levelező program, amiben több email szolgáltató (gmail, freemail, protonmail, stb) leveleit tudod egy helyen kezelni.

2021. szept. 29. 21:23
 7/12 A kérdező kommentje:
#3 , a POP3-al már foglalkoztam de az IMAP még nem teljesen világos.
2021. szept. 29. 21:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem is kell, annyi ha egyik kliensnen torolsz aasikban is eluntik. Ennyi.
2021. szept. 29. 21:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja, basszus a Thunderbird-öt akartam írni. :)
2021. szept. 29. 21:27
 10/12 A kérdező kommentje:
#5-ös , kitűnő gondolatok. Tegnap még be is vettem volna, de ma .... ma már profi vagyok. :)
2021. szept. 29. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!