Ez mi a izé? Webcím
Firefox naponta egyszer csak úgy magától nyit egy új fület ezzel a címmel:
windowsdefender.club/warning/download.php?mn=5623
Nincs vírus
Nincs nemkellő bővítmény
Avast-ban letiltottam, ezért a firefox annyit ír hogy nem töltött be, mert tiltott cím.
Nem is nagyon érdekel mi ez.
Inkább az izgat, hogy hogyan lehet ezt eltávolítani, vagy legalább annyira tiltani, hogy ne legyen jelen és ne is szóljon hogy tiltva van.
Köszi
Szia!
Én azt javaslom, hogy töltsd le a Malwarebytest (Az ingyenes bőven elég lesz most), és vizsgáltasd át vele az egész rendszerpartíciót, ugyanis szerintem is van ott valami, aminek nem kellene ott lenni.
Az Avast meg egy kalap szar már. Csak a helyet foglalja, meg zabálja a gép erőforrásait.
Aztán ha már átvizsgáltattad a Malwarebytessel a gépet, és törölt mindent, amit akart, mindenképp nyomj a firefoxnak egy resetet.
Menj a vezérlőpultba, ott a programok eltávolítására, és keresd meg a Firefoxot, végül nyomj a firefox felfrissítésére.
Letöltöttem
Futtattam
25 darabot talált 😮😦
Firefox frissítve
Köszönöm szépen
/zöld kéz ment mindenkinek/
Az szép!
Sajnos elég egy rosszindulatú program a furcsa oldalakhoz, és a nemkívánt működéshez, nincs szükség 25-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!