Melyik felhő tárhelyszolgáltatót ajánljátok a MEGA-n kívül?
Figyelt kérdés
Per pillanata 20 gigabyte az ingyen tárhely MEGA-n, amihez kellene még néhány gigabyte pár napra. Emiatt nem akarok pénz kidobni az ablakon, annyira nem vagyok kőgazdag. Mit ajánlotok a MEGA mellé pár napra, ahova ideiglenes felrakhatok fájlokat, amiket napokkal később letölthetek?2021. szept. 28. 15:42
1/10 anonim válasza:
One Drive, Google Drive. Persze ezek fizetősek.
2/10 A kérdező kommentje:
#1: És amik ingyenesek?
2021. szept. 28. 16:00
3/10 anonim válasza:
Én kaptam +5GB bónuszt a desktop app telepítéséért egy évre, egy próbát megérhet hátha téged is megdobnak. Persze csak ha elég az az 5GB.
4/10 anonim válasza:
pCloud: [link]
- Európai (svájci) székhelyű KKV üzemelteti (nem amerikai kémkedő gigavállalat)
- Végponttól-végpontig titkosított (az adataid már a kliensben titkosításra kerülnek és úgy töltődnek fel a tárhelyre, így a tárhely tulaja nem férhet hozzá a tartalomhoz)
- 10 GB ingyen tárhely (ha már nem akarsz pénzt kidobni)
5/10 A kérdező kommentje:
#1: A magyar Wikipédia azt írja a Google Driveon 15 gigabyte ingyen tárhely van... [link]
2021. szept. 28. 16:05
6/10 anonim válasza:
google drive: 15 GB az alap, ingyen
7/10 anonim válasza:
1-es vagyok.
Én 5 éve használom a Megát, nincs bajom vele. De már csak 40GB-ot ad ingyen.
Ha nem jók a fizetősek: Degoo 100GB ad díjmentesen, android, Windowsra tölthető !
8/10 anonim válasza:
One drive: 5GB ingyenes
Google drive: 15GB ingyenes
Én erről a kettőről tudok, és ezeket használtam is már (A google driveot rendszeresen)!
9/10 anonim válasza:
Mintha a google driveon nem lehetne anonim személynek megosztani. Mindenkinek egyenként jóvá kell hagynod a letöltést - tudtommal. Nagyon negatív és nehézkes.
10/10 anonim válasza:
9-es válaszoló, a google driveon van egy lehetőség, amivel egy olyan linket tudsz küldeni amivel bárki meg tudja nyitni az adott fájlt/mappát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!