Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit kell vennem ha szeretném...

LevcsaMC kérdése:

Mit kell vennem ha szeretném lecserélni a mostani wifi rutert de optikai kábel megy bele a mostaniba?

Figyelt kérdés
A mostani wifi ruter egy huawei echolife HG8121H és egy sárga optikai kkábel megy bele az aljába. De ha én keresek egy jobb rutert a neten akkor nincs olyan ruter amibe ilyen kábel menne be. Csakis ethernet kábel vagy internet kábel megy bele ( azért írtam két különböző névvel mert nem vagyok benne biztos a nevében). Mit vegyek/mit tegyek?? Amúgy Diginet 1000-em van és nem akarok szolgáltatót váltani.

2021. szept. 26. 20:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A menüben diginél sem lehet átállítani bridge módba, és nyilván nem szedhető ki belőle a jelszó. De ezért írta a hármas válaszoló, hogy 1272, ott megmondod, hogy állítsák át, pár perc alatt megvan, újraindul az eszköz, és máris bridge módban van. A PPPoE felhasználónév meg jelszó pedig a szerződésen van leírva.
2021. szept. 27. 11:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha nagyon akarod lecserélheted a szolgáltató routerét, de nem javaslom. Olvastam róla hogy Mikrotik routerbe aminek sfp portja van, abba lehet tenni gpon ont sfp modult, és akkor rá tudod csatlakoztatni az optikai kábelt.

Mindegyik Mikrotik router aminek sfp portja van az képes gpon hálózatra csatlakozni. Sfp modullal. Sőt Mikrotik switch is.

[link]

2022. júl. 4. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!