Régen bekedvelt Facebook oldalak törlése hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
Régebben kedveltem Facebook oldalakat, amiknek ma már nem is értem az okát. Szeretném törölni a kedveléseket, de ha rá megyek azt írja, hogy "Ez a tartalom jelenleg nem érhető el. Ez általában olyankor fordul elő, amikor a tulajdonosa csak kisebb csoportnyi emberrel osztotta meg, megváltoztatta a láthatóságát, vagy törölték."
Nincs "tétje" a dolognak, egyszerűen csak szeretném rendbe tenni a profilom és sokminden (például egy-egy ilyen kedvelés) mára már felesleges számomra.
Szóval: Valakinek valami ötlet, hogy hogy töröljek oldalakat a "Kedvencek" közül, ha az adott dolog már nem elérhető?
Előre is köszönöm. ☺️
2021. szept. 25. 18:32
1/2 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy rámegyek az adott oldalra és a "Kedveled" gombra kattintva leveszi a kedvelést. Ha ez nem működik, akkor az adott oldal követésének leállítását választom az egyik posztjánál. Ezen kívül a saját profilba is lehet a kedvelt oldalakat kezelni, ha jól emlékszem.
2/2 A kérdező kommentje:
Saját profilon próbáltam, ott nem működött. De akkor megpróbálom úgy is, hogy külön rámegyek az adott oldalakra, hátha így engedi. Köszönöm. 😄
2021. szept. 27. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!