Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Router jelszót hogyan tudok...

Router jelszót hogyan tudok beállítani?

Figyelt kérdés

Próbáltam ezzel

192.168.1.1

Illetve neten talált kódokkal is, aztán a router címkén lévővel is, és most a számítógépen, a csatlakoztatott internet tulajdonságai közt lévővel is próbáltam.

Nettel is, mobilnettel is, de sehogy sem tölti be.

Azt írja ki, hogy túl hosszú ideje próbál csatlakozni, vagy a routerre írt kód esetében azt, hogy lehetséges hogy megváltozott.

Kiakadtam. Légyszi segítsetek.

2021. szept. 25. 12:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%
Hát, milyen router-ed van, pontosan? Először, az átjárót kell megadnod neki. Ha gondolod, segítek teamviewer-el.
2021. szept. 25. 12:53
 2/16 anonim ***** válasza:

Most akkor az IP cím nem jó, vagy az admin jelszó? Pontosan milyen router?

Add ki parancssorban az ipconfig parancsot, miközben a gépen van internet a routeren keresztül. Az alapértelmezett átjáró lesz a router címe. Ezt kell megnyitni böngészőben.

2021. szept. 25. 12:56
 3/16 A kérdező kommentje:

Huavei router

Beírtam a kódot a keresőbe de nem tölti be ezt az oldalt, mert nagyon lassú az internet. Addig el sem jutottam, hogy jelszót kérjen.

2021. szept. 25. 13:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Az ipconfig-gel sem boldugolok
2021. szept. 25. 13:07
 5/16 anonim ***** válasza:
39%
Ejh ejh, nehéz ez így, viszont ha megengeded, hogy lássam és irányítsam a gépedet, teamviewerrel, simán belépünk a router-ba, ha persze, nincs lejelszavazva.
2021. szept. 25. 13:09
 6/16 anonim ***** válasza:

"Az ipconfig-gel sem boldugolok"

Mit ír ki a parancs, amikor kiadod?

2021. szept. 25. 13:12
 7/16 A kérdező kommentje:
Persze, engedem, irtam neked privátot. Töltöm a tiemviewet
2021. szept. 25. 13:13
 8/16 anonim ***** válasza:
31%
Rendben, bár, kérdező, még a 6-os válaszára adj választ, mert úgy gyorsabb is lehet a megoldás, mint az én módszeremmel.
2021. szept. 25. 13:14
 9/16 Pelenkásfiú ***** válasza:
100%

Úgy látom, már kapsz segítséget. :)

De csak a tisztánlátás végett:

Ahhoz, hogy a router oldalát megnyisd, nem szükséges internet kapcsolat, csak annyi, hogy a géped össze legyen kötve a routerrel vezetékkel vagy rá legyél csatlakozva wifin.

Viszont ha pl. a telefonodra csatlakozol a wifivel és nincs kábeles összeköttetés a routerrel, akkor el sem fogod érni.

2021. szept. 25. 13:16
 10/16 A kérdező kommentje:
Beírom az internet keresőbe, hogy ipconfig, enter. Behoz találatokat,ahol a második az hogy get your public ip address, arra ramegyek és ott megad egy ip címet. Ezt átmasolom, enter, és tölt sokáig. Majd: a wbhely nem érhető el. Túl hosszú ideje nem válaszol. Ezt írta ki most is
2021. szept. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!