Router jelszót hogyan tudok beállítani?
Próbáltam ezzel
192.168.1.1
Illetve neten talált kódokkal is, aztán a router címkén lévővel is, és most a számítógépen, a csatlakoztatott internet tulajdonságai közt lévővel is próbáltam.
Nettel is, mobilnettel is, de sehogy sem tölti be.
Azt írja ki, hogy túl hosszú ideje próbál csatlakozni, vagy a routerre írt kód esetében azt, hogy lehetséges hogy megváltozott.
Kiakadtam. Légyszi segítsetek.
Most akkor az IP cím nem jó, vagy az admin jelszó? Pontosan milyen router?
Add ki parancssorban az ipconfig parancsot, miközben a gépen van internet a routeren keresztül. Az alapértelmezett átjáró lesz a router címe. Ezt kell megnyitni böngészőben.
Huavei router
Beírtam a kódot a keresőbe de nem tölti be ezt az oldalt, mert nagyon lassú az internet. Addig el sem jutottam, hogy jelszót kérjen.
"Az ipconfig-gel sem boldugolok"
Mit ír ki a parancs, amikor kiadod?
Úgy látom, már kapsz segítséget. :)
De csak a tisztánlátás végett:
Ahhoz, hogy a router oldalát megnyisd, nem szükséges internet kapcsolat, csak annyi, hogy a géped össze legyen kötve a routerrel vezetékkel vagy rá legyél csatlakozva wifin.
Viszont ha pl. a telefonodra csatlakozol a wifivel és nincs kábeles összeköttetés a routerrel, akkor el sem fogod érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!