Chatfalon hogy vitelezhető ki,hogy egy mondat 6-7 szer megjelenjen egymás után folyamatosan?
Youtube-chatfalon...
Megköszönném,ha utánnanéznél!!!!!
Előre is köszi!!!!
Youtube chatfalra írnék be vele!
Mások live-jába....
Igen,nagyon megköszönném Neked!!!!!!!!!!!!!
Hát, kérdező, ez elég bonyolult, de megoldom:
var userInfo = {}
var userRefClickFn = function () {
var userRefSpan = this
var referencedMessageEl = document.querySelector('yt-live-chat-renderer #chat #items #' + userRefSpan.getAttribute("data-last-id"))
if (referencedMessageEl) {
referencedMessageEl.scrollIntoView({
behavior: "smooth",
block: "nearest",
inline: "center"
})
referencedMessageEl.classList.add("jca-jump-highlight")
setTimeout(() => referencedMessageEl.classList.remove("jca-jump-highlight"), 1000)
}
}
Vagyis, a gombokat az egyszerű:
document.querySelector('InVicTus).click()
document.getElementById('InVicTus')[0].click()
Ezekkel, működik, de nem azt a gombot nyomja meg, elem szerkesztőben, végignéztem, és valahogy ugyanazt nyomja meg :D De, nem adtam fel, ráfogok jönni. Egyébként, kíváncsi vagyok, kinek a live-ja az, akinek szeretnél ezáltal üzenetet küldeni?
Hát,ez örök hála és egy nap,nagyon-nagyon köszönöm,hogy segítségemre voltál ezzel,ha ismernélek személyesen,nem maradnék adósod,az tuti!!!
Ha tudod még korrigálni,írd már meg légyszíves!!
Youtube chatfalakon használnám,nincs konkrét személy!!
Ritka,az ilyen segítség!!!
Jó egészséget kívánok kedves családodnak,s természetesen Neked is!!!
Én, szívesen segítek, nem kell adnod érte semmit :D Figyelj, kérdező, próbálkozok vele, de még nemigazán akkora a tudásom, hogy biztosra mondhassam a sikert.
És, ha valaki tudja, hogyan lehet a youtube-on live-ba üzenetet küldeni, böngészőkonzol-ból javascript segítségével, azért mindketten hálásak volnánk a kérdezővel. :)
Na igen,és hogy küldjük a chatfalra....
Ez még nagy kérdés!!!
Mégegyszer nagyon köszönök mindent!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!