Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mobilinternetről valaki?...

Mobilinternetről valaki? (DIGI, Telekom, Telenor)

Figyelt kérdés

A telefonos mobilinternetről kérdeznék.

Telefon: Samsung Galaxy S8 (kártyafüggetlen)

Amit pedig igényeltem:

Jelenlegi szolgáltató: Digi

Mobilnet szabvány: 4G

Havi adatforgalom: 30 GB

Mobilnetcsomag neve: Digimobil MAX

Na most ezért fizetek havi 1500-öt.

De a mobilnettel egy bajom van. Kint a szabadban nagyon jó a sebesség, de amint bemegyek a házba, a VoLTE felirat a felső sávból állandóan eltűnik, és alig van internetkapcsolat, de ismétlem csak akkor, amikor bent vagyok a házban.

A Telekom-os, illetve Telenoros mobilnet díjcsomagokkal is ez a helyzet? Nektek milyen tapasztalaitok vannak velük?

Ha mondjuk igényleg egy bizonyos tarifát a Telekomnál, ami ha jól látom 5600 ft havonta (ebből 5000 ft a 15 GB mobilnet és 600 ft, hogy tudjak egyébként sms-t írni és telefonálni), akkor megbízhatóbb a dolog? Jobb a Telekomnak a lefedettsége a DIGInél. Budapesttel szomszédos településen lakom.

Mi a véleményetek, javaslatotok?

2021. szept. 19. 16:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem a Telenor küldött anno gigaszámlát, aztán pert nyertem ellenük.
2021. dec. 30. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!