Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mitől ilyen lassú a Facebook?

Mitől ilyen lassú a Facebook?

Figyelt kérdés
A gépen valami burtál lassú a facebook, írok és meg se jelenik a szöveg, nagyon lassú. Az internettel nincs gond. A gépem lenne valamiért ilyen lassú?
2021. szept. 19. 13:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat hogy sok erőforrást használ fel ha sokáig görgeted, próbáld meg frissíteni az oldalt, akkor is fennáll-e a probléma
2021. szept. 19. 13:22
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, akkor is
2021. szept. 19. 13:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Néha nekem is belassul a Facebook, szerintem átmeneti hiba csak, pedig a net és a konfig is elég hozzá.
2021. szept. 19. 13:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Annyira hihetetlen lassú, Leírok 2-3 mondatot de semmi se jelenik meg...
2021. szept. 19. 14:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az oldal maga van rosszul optimalizálva. Egy 2017-es felső-középkategóriás gépen is 5 másodpercig tölt. A GYK 1 másodperc, de a nem túltolt oldalak egy szempillantás alatt bejönnek.
2021. szept. 19. 14:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen hulladék, és ez gépen látszik meg leginkább. Egy i3-6100-al, 8GB RAM-al is akadozva tudtam használni a Facebookot, beleértve a sima Messengert is. Ezen kívül elvileg ad blocker is okozhat problémákat, de ebben nem vagyok biztos.
2021. szept. 19. 15:02
 7/13 anonim ***** válasza:
A processzor miatt, kérdező, 2,4ghz-s processzoron a régi-n nagyon akadt, most 4ghz-s procin, simán megy.
2021. szept. 19. 15:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Röviden tömören:

Mert szar.

Mindig is egy lassú, megbízhatatlan fostalicska volt.

Egymaga képes volt megzabálni akár 5 giga RAM-ot a 8-ból, 2018-ban (mielőtt töröltem, tesztelgettem)

2021. szept. 19. 16:26
 9/13 anonim válasza:
Nekem is lassú mostanában de a többi oldalt mint a twitter, youtube gond nélkül betölti 1 mp alatt de a facebookot 10 mp mire mindent betölt sőt ha valami szövegre helyezem a kurzort ott is 2-3 mp mire reagál...a képeket is egy idő mire behozza. korábban nem tapasztaltam ilyen lassúnak csak mostanában. Szóval a netem se a gépem nem lehet a hibás mert minden más oldal tökéletesen működik és gyors ellenben a facebook kb olyan lassú mintha internet explorerrel akarnám megnyitni...legalább nem csak nem lassú ezek szerint. borzalmasan lassú kb élvezhetetlen így. Mobilon gyorsabb bár ott nem tűnt fel.
2021. szept. 20. 00:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Igazából, kérdező, tudod mi az érdekes? Az, hogy mikor régen lassú volt, kipróbáltam egy másik böngészőt, amin, pár napig gyors volt, de szintén belassult. Hiába, telepítettem újra, és nem csak placebó volt :D Valóban, gyorsabb volt azon a böngészőn, pár napig, utána mintha tudta volna.

Bár, én kinézem, az ilyen nagy cégekből, hogy direkt csinálják.

2021. szept. 20. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!