Mitől ilyen lassú a Facebook?
Figyelt kérdés
A gépen valami burtál lassú a facebook, írok és meg se jelenik a szöveg, nagyon lassú. Az internettel nincs gond. A gépem lenne valamiért ilyen lassú?2021. szept. 19. 13:20
1/13 anonim válasza:
Előfordulhat hogy sok erőforrást használ fel ha sokáig görgeted, próbáld meg frissíteni az oldalt, akkor is fennáll-e a probléma
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, akkor is
2021. szept. 19. 13:25
3/13 anonim válasza:
Néha nekem is belassul a Facebook, szerintem átmeneti hiba csak, pedig a net és a konfig is elég hozzá.
4/13 A kérdező kommentje:
Annyira hihetetlen lassú, Leírok 2-3 mondatot de semmi se jelenik meg...
2021. szept. 19. 14:14
5/13 anonim válasza:
Az oldal maga van rosszul optimalizálva. Egy 2017-es felső-középkategóriás gépen is 5 másodpercig tölt. A GYK 1 másodperc, de a nem túltolt oldalak egy szempillantás alatt bejönnek.
6/13 anonim válasza:
Egyszerűen hulladék, és ez gépen látszik meg leginkább. Egy i3-6100-al, 8GB RAM-al is akadozva tudtam használni a Facebookot, beleértve a sima Messengert is. Ezen kívül elvileg ad blocker is okozhat problémákat, de ebben nem vagyok biztos.
7/13 anonim válasza:
A processzor miatt, kérdező, 2,4ghz-s processzoron a régi-n nagyon akadt, most 4ghz-s procin, simán megy.
8/13 anonim válasza:
Röviden tömören:
Mert szar.
Mindig is egy lassú, megbízhatatlan fostalicska volt.
Egymaga képes volt megzabálni akár 5 giga RAM-ot a 8-ból, 2018-ban (mielőtt töröltem, tesztelgettem)
9/13 anonim válasza:
Nekem is lassú mostanában de a többi oldalt mint a twitter, youtube gond nélkül betölti 1 mp alatt de a facebookot 10 mp mire mindent betölt sőt ha valami szövegre helyezem a kurzort ott is 2-3 mp mire reagál...a képeket is egy idő mire behozza. korábban nem tapasztaltam ilyen lassúnak csak mostanában. Szóval a netem se a gépem nem lehet a hibás mert minden más oldal tökéletesen működik és gyors ellenben a facebook kb olyan lassú mintha internet explorerrel akarnám megnyitni...legalább nem csak nem lassú ezek szerint. borzalmasan lassú kb élvezhetetlen így. Mobilon gyorsabb bár ott nem tűnt fel.
10/13 anonim válasza:
Igazából, kérdező, tudod mi az érdekes? Az, hogy mikor régen lassú volt, kipróbáltam egy másik böngészőt, amin, pár napig gyors volt, de szintén belassult. Hiába, telepítettem újra, és nem csak placebó volt :D Valóban, gyorsabb volt azon a böngészőn, pár napig, utána mintha tudta volna.
Bár, én kinézem, az ilyen nagy cégekből, hogy direkt csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!