A barátom gépe hirtelen nem akar csatlakozni az internethez (bővebben lent) mi a teendő?
Reggel óta nincs internet elérése,a kapcsolat adatainál van egy Bérleti jog vége/kezdete ami ma 10:19-kor kezdődött és 12:27-kor van vége.
A hibaelhárító ezt az üzenetet dobta ki: "Az elérési pont az útválasztó vagy kábelmodem és az internet közötti kapcsolat megszakadt"
Köszönöm előre is!
Az megvolt, többször is.
Amit még megfigyeltünk az a következő hiba:
Ethernet adapter Bluetooth hálózati kapcsolat:
Media State . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Ez az ipconfig releasenél szerpel (Mellesleg nem tudom kell-e, de PR Telekom a szolgáltató)
Vezetékes kapcsolat van, én nem vagyok a közelében.
A wifi kapcsolat sem működik. (telefonra)
A router azt mutatja ki, hogy nincs internet. Az Ethernet jelzés villog zöld színnel, az online jelzés eddig villogott most semmilyen jelzést nem ad vissza. A kábelek rendben vannak. Szombaton elérhető az ügyfélszolgálat?
Vagy esetleg online felületen szoktak valamilyen táblázatot készíteni, mint a vodafone, hogy hol és mikor van szolgáltatáskiesés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!