Facebookon be lehet azt állítani, ha rákeresnek a nevemre ,akkor nem dobjon fel?
Figyelt kérdés
Tehát ha egy idegen rám keres úgy hogy pl "kovács tibor", akkor azt mármint a kereső ne dobja fel.2021. szept. 17. 22:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Írd át a neved "Kovács Péterre, akik már ismerőseid, ők látják hogy te vagy, akik keresnek azok viszont nem találnak meg.
2/5 anonim válasza:
#1 Csak miután kamu profilnak hiszi a facebook, igazoltatni akarja hivatalos okirattal (amit majd nem tud) és törlik a fiókját. Remek ötlet ;)
3/5 anonim válasza:
Mostanában nem néztem, de régebben be lehetett úgy állítani, hogy random embereknek ne dobjon ki, csak ha van közös ismerősötök, akkor jelenj meg találatként.
Valami olyasmit keress, hogy láthatóság, ki találhat meg.
4/5 anonim válasza:
2# teljesen kizart. Én is így vagyok fent csak a saját futommal. A vezetéknevem más. Honnan venne azt a facebook hogy ez kamu profil?
5/5 anonim válasza:
Kettes, nekem van rendes kamuprofilom is kettő évek óta! 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!