Kiknek a fotóit látom?
Figyelt kérdés
Szóval, a facebook-on vannak a hírlevél oldalon a szobák, és ott megjelennek ismerősök profilképei. De én mindig csak két embert látok ott megjelenni, illetve most véletlenül bejelöltem egy középkorú hölgyet, és ő is megjelent ott. Viszont a többi ismerőst nem látom! Volt egy másik oldalam is, ott nem volt profilképem, és ott minden ismerőst láttam, ha nem is egyszerre. Anyu oldalán is megjelenik általában minden ismerőse, ő viszont még most sem tett ki profilképet magáról.
És NEM NEM nézegetem senkinek sem az adatlapját! Tehát úgy gondolom nem ettől függ! De akkor mi a magyarázat? Köszi, ha valaki tudja, vagy megfejti!
2021. szept. 16. 13:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!