Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért követnek kamu profilok...

Miért követnek kamu profilok instagramon?

Figyelt kérdés

Egy ideje kb minden nap bekövet egy ilyen kamu csaj profil aki mindig meztelen képeket vagy hasonlót ígér, más névvel profilképpel, de a profileírás hasonló, és ugyan az a vélhetően vírusos link van a profilján.

Én sose nyitottam meg azt a linket, se egy gyanús linket. Mindenkit követnek ezek vagy én kerülhettem be valami adatbázisba valahogy? Bár nem tudom hogy, én próbálok nagyon odafigyelni az interneten mindenhol a biztonságra 🤔

2021. szept. 15. 21:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Válogatás nélkül sorban mindenkit megszórnak ezek a botok, semmit nem kell csinálnod hozzá. Azt esetleg figyelhetik, hogy valamelyik balek elfogadja a jelölést, és bekerül akkor tényleg egy olyan adatbázisba, hogy ő jobb eséllyel lehet áldozat, és akkor még több ilyen jelölést kap.
2021. szept. 15. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!