Mely weboldalakat találjátok szépnek? Melyeket hasznosnak funkcióit tekintve? És melyeket tartalmilag hasznosnak?
Szép = kinézetre - Én személy szerint nem fogok csatába szállni, mondván hogy az ronda. Tényként elfogadom. Kinek ilyen, kinek olyan az ízlése. Hátha az egyik tetszik.
Hasznos funkciók = Értelmes, okos weboldal, ami megkönnyíti a felhasználó dolgát. Nem az olyan okos weboldalakra gondolok, amik helyettünk gondolkoznak és döntenek.
Tartalmilag hasznos = Nincs kivétel. Szintén nem fogok csatába szállni...
Szép, de baromi előnytelen és undorítóan strukturált: almost1618.com
Főleg a lakberendezési boltok meg ékszerboltok szoktak hasonló szép megjelenésű fertőket ácsoltatni, tényleg gyönyörű némelyik, csak épp semmit nem találsz meg rajta. De hogy pozitív példát is mondjak, a huawei vagy a oneplus weboldala elég dögös és ott ez (szerintem) nem megy a funkcionalitás rovására.
Hasznos funkciók pl: datacamp.com
Nekem tetszik ez a gamificationbe hajló design, nagyon jól összerakott anyagok vannak valós felhasználói igényekre kialakítva. Szintén egy nagyon hasznos és hiánypótló dolog a sci-hub.se tudományos körökben, de nagyon sok ötletes weboldalt ide tudnék sorolni, ami segíti a tanulást (például a quizzlet) vagy az időmenedzsmentet.
Tartalmilag hasznos:
Goalkicker.com
Scribd
Úgy általában az ilyen gyűjtők számomra nagyon hasznosak, de sok fórum is ide tartozik.
A design a saját korának megfelelő, de a tartalom mindenért kárpótol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!