Miért ugrik meg a pingem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem rég lett a szobámba bekötve internet. Tök jó értékeket mutattak az internetes sebességmérők aztán csgoban kipróbáltam és alapvetően jó pinggel játszottam, de időnként(kb 10-20másodpercenként) kiugrik a ping 250-re majd pár másodperc után helyreáll. Elég zavaró ez mert alapvetően nem nagy a pingem, de ezek a hirtelen "akadások" borzalmasak és elrontják az egész játékot.2021. szept. 11. 18:33
1/6 anonim válasza:
Hát, sok minden lehet az oka, amikre én gondolok:
Talán valaki más van rajta az interneten és használja, ha esetleg leírod mekkora ez az internet és a sebessége, abból tudunk ítélni. Azon kívül, egy program használja az internetet, a CSGO-n kívül, talán vírus, vagy a procit húzza le valami, ami kissebb priorításon forog mint a csgo, de az svchost-nál nagyobbal (Kevésbé valószínű)
Ha kell, ránézhetünk, tudom milyen rossz tud lenni a ping, de mindenre van megoldás.
2/6 anonim válasza:
Processzor túlterhelés is lehet (nem marad idő a hálózati kártya driverének), valami zavar is lehet (más is használja a netet), de kábelhiba is.
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen pár hónapja. 2x hívtam ki a Upc-s szerloket. A második mondta meg, hogy náluk van a hiba..(valami kábel hiba vagy mi volt pár utcával arrébb) .. Aztán megcsináltak, azóta jó a ping (60ms max) wotban.
Szóval nem biztos hogy nálad van a gond.
4/6 A kérdező kommentje:
#1 csak én használom/ használtam az internetet a lakásban. Az internetemnek kb 100mb/s a sebessége (Digi a szolgáltató ha ez számít valamit). A vírusirtó nem talált vírust. De őszintén szólva én a kábelre gyanakodok(már, ha a kábel okozhatja ezt), mert a behúzás során nem mernék megesküdni, hogy nem sérült, illetve a csatlakozók házilag lettek feltéve(elméletileg jól vannak fent), szóval nem gyári kábellel lett ez megoldva. Nem tudom ez lehet e az oka.
2021. szept. 11. 22:51
5/6 A kérdező kommentje:
#2 kétlem, hogy a proci lenne túlterhelve...40% fele pörög
2021. szept. 11. 22:59
6/6 A kérdező kommentje:
Viszont azóta már több helyen(nem csak csgoban) észleltem, hogy elmegy 1 pillanatra a net.
2021. szept. 11. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!