Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valahol le van arhíválva a...

Valahol le van arhíválva a Copeland/Brocraft herobrineos élőadás? (Minecraft)

Figyelt kérdés
Pár hónapja láttam youtubeon egy rejtély amiben keresik azt az élőadást. Pár 10 ezren nézték meg a videót de senki nem tudja hol lehet az élőadás.Archiváló oldalakon nem indult el az élőadás a kontantott feltudták venni Copelandal de neki sincs meg az élőadás. 2010-ben készült az az élőadás, alíg pár kép van learhíválva az élőadásból de egy pár mp-s videó nem. Ami yt-en fent vannak azzok recreation/újraalkotások az élőadásból. Valaki látta az élőadást?

2021. szept. 11. 17:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ok. Nagy munka lehet. Sajnos nem tudok segíteni. Ha van valami eredmény írj ide , mert kíváncsi vagyok rá! Egyébként Ha Magyar vagy akkor angolul beszélsz Enderbossal? Vagy nem is vagy Magyar? Vagy csak ráírtál és azóta dolgoztok együtt? Bocsi a sok kérdésért, de nagyon kíváncsi vagyok.
2022. júl. 6. 20:14
 12/23 A kérdező kommentje:
#11 Magyar vagyok. Nem pontosan Enderbossal beszélek hanem A közösségével. Rajtam kívül még 20-25 ember dolgozik a projekten. A projekten Enderboss discord szerveren próbáljuk megoldani. Enderbosst nem ismerem személyesen sose beszéltem vele. Csak a discord szerverén a projtekkel kapcsolatban. Egyszer pár szót beszéltem vele privatban egy másik projektjével kapcsolatban azt mindjárt leirom. Mindkét projektjében segítette. Csak a munkásságát ismerem. A discord szerverre bárki beléphet Enderboss a videója alatt kiszokta linkelni. Enderboss videóit úgy ismertem meg hogy elkezdtem keresni hogy ki találta fel a herobrinet és megtaláltam a projektjét ami érdekelt Amit még fontos elmondhatom hogy Enderboss anno elkezdett egy projektet ahol azt próbálta kideríteni hogy kinek a hangja az ikonikus "hmmm" falusi hang. Ezt már rég megoldottuk kb fél év után a projekt kezdetéről van neki videója de azt viszont csak redditen osztotta meg hogy hogy sikerült kideríteni. C418 arról ismert hogy a játék zeneinek alkotója. És mint kiderült hogy C418 állatok hangját is megcsinálta pl: ahogy a tehén megy a fűveken. Próbáltunk neki tweetelni de nem válaszolt. Én igazából C418 discord szerverét találtam meg ahol rengetegen írták h ő csinálta de ez nem volt teljesen bizonyíték nekünk. Ezt küldtem el Enderbossnak privátban. És privátban ennyit beszéltünk. Utána pár hónappal később egy másik ember talált Twitteren egy videót amelyben C418 arról beszélt hogy hogy csinálta meg a mobok hangjait. És ott elmondta h ő csinálta.l és ő találta ki a hmm hangot. Ezzel megoldottuk erről Enderboss nem csinált videót csak redditen osztotta meg.
2022. júl. 6. 20:29
 13/23 A kérdező kommentje:
,,Ezt már rég megoldottuk kb fél év után a projekt kezdetéről van neki videója de azt viszont csak redditen osztotta meg hogy hogy sikerült kideríten" ezt a mondatot leírom értelmesebben. Fél év utánal sikerült a projekt. Viszont csak arról csinált Enderboss videót ahol mondja h megakarja fejteni ezt. De amikor sikerült a projekt akkor azt csak redditen osztotta meg videót nem csinált róla
2022. júl. 6. 20:31
 14/23 A kérdező kommentje:
#És hát nyilván angolul írok a szerverére mivel ő nem magyar és a közössége sem magyar. Második kérdés a DC szervén van egy chat ahol 20-25 emberrel beszéljük a témát. És Enderboss videóit csak a herobrineos dolog után ismertem meg. Akkor is már a herobrineos videója volt vagy 4-5 hónapos.
2022. júl. 6. 20:35
 15/23 A kérdező kommentje:
És a DC szerverére a nézők tudnak belépni és én is egy néző vagyok.
2022. júl. 6. 20:36
 16/23 A kérdező kommentje:

Itt van a villageres Reddit posztja [link]

Ha érdekelne

2022. júl. 6. 20:44
 17/23 anonim ***** válasza:
Köszi!
2022. júl. 7. 10:15
 18/23 A kérdező kommentje:

[link]

Meg lett az eredeti teljes előadás. Tegnap megtalálták.

2024. júl. 16. 00:58
 19/23 kiskofa2006 válasza:
A streamet egy pár nappal ezelőtt megtalálták, ha esetleg még keresnétek https://www.youtube.com/watch?v=qRzX7CDxQsI&ab_channel=bruta..
2024. júl. 23. 03:41
 20/23 A kérdező kommentje:
#19 tudunk róla #18-as válaszomban leírtam
2024. júl. 23. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!