Ki tudja deríteni az IP címem?
Ha valakivel messengeren keresztül beszélek (nyilván fb profillal) akkor le tudja nyomozni az IP címem?
Ha igen,akkor hogy tudom elrejteni?
Fenyegetőzik,nem akarom hogy idejöjjön!
Mivel fb profillal beszélsz inkább azt kéne megnézni mi az, amit láthat rólad és abból mit tud kideríteni. pl: nyilvános képek, amiből kideríthető merre laksz, hol dolgozol, tanulsz stb.., ismerős kapcsolatok ilyesmi..
Az IP cím inkább hatóságnak jó szerintem, mert a szolgáltatótól be tudja kérni az adatokat és akkor az alapján megtudja a címed.
Nem mutatja, üres fenyegetés, ha tudná, akkor sem érne vele semmit.
Nyugodtan tilthatod az ilyen idiótákat.
Most próbaképpen beírtam egy ilyen ip cím helymeghatározó oldalra a saját ip címemet. Eszerint Győr-Moson-Sopron megyében vagyok jelenleg. Csak 250km-t tévedett. Ennyit fog tudni csinálni az ip címeddel. Spórolj neki egy kis munkát, küldd el neki, hogy dugja fel magának.
Tudod mit? Írd vissza neki, hogy te már rég tudod az övét és már rá is küldted az ukrán haverjaidat.
Szia!
Majd kérdezd már meg az "Informatikus" haverodtól, hogy mi az, amit szív, mert elég jó cuccnak tűnik, hogy mindenhatónak képzeli magát tőle!
Az IP címedet ki lehet deríteni, ha küld neked egy olyan linket, amely mögött egy olyan oldal van, ami naplózza a látogatók IP címét. Küldött neked valamilyen linket az "Informatikus" ismerősöd? Ha nem, akkor ez csak üres fenyegetőzés!
De még ha ki is tudná deríteni az IP címedet, akkor azzal csak két dolgot tudna tenni:
- Kinyomtatni,
- És kitörölni a fenekét a korábban kinyomtatott papirral.
Mert hatósági végzés nélkül az internet szolgáltatók nem adhatják ki az ügyfelek IP címeit.
Amiből viszont rájöhet a lakhelyedre, az a Facebookon lévő adataid, és a posztjaid. Nézd át a posztjaidat, és az adatvédelmi beállításaidat, és ha már úgy is a tiltólistánál fogsz járni, akkor nyugodtan add hozzá az "Informatikus" haverodat, és nem kell aggódni miatta többet.
"Mert hatósági végzés nélkül az internet szolgáltatók nem adhatják ki az ügyfelek IP címeit."
Bocsánat, elírtam kicsit.
"Mert hatósági végzés nélkül az internet szolgáltatók nem adhatják ki az ügyfelek adatait."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!