Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez az internet megèr 40€?

Ez az internet megèr 40€?

Figyelt kérdés

Anyukám Nèmetországban èl, idős már, lakást is úgy intèzte el neki rokon, az internet ára jelenleg 40euro, szinte majdnem csak használhatatlan, èn most vagyok nála először, nem is èrtek hozzá.. beakartam neki allítani a netflixemet, hogy vègre tudjon normálisan TV nèzni, ne csak a youtube menjen neki allandóan, De nagyon gyenge a net, mèg a netflix index kèpeit sem tudja rendesen betölteni, sőt a facebookon lèvő hírfolyam index kèpeket sem mindig tölti be, tehát kegyetlen gázos, szóval anyukám idősebb, nem èrt hozzá, azèrt nem szeretnèm hogy a szinte majdnem semmièrt fizessen, tehát Kicsit költöi a kèrdès, szinte biztos vagyok benne hogy ennyi pènzèrt többet kellene kapjon, valamièrt mègis várnèk egy megerősítèst, vèlemènyt..

Tehát csináltam egy Speedtestet:

[link]

Telefonról csináltam, de gèpen is meg tudom mèrni ha az jobb lenne, mert igy lehet hülyesèget csináltam, nem èrtek hozzá, bocsánat :D

2021. szept. 7. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez még a semmire is kevés.

Kétlem, hogy Németországban ne legyen legalább 10-20 megabites internet.

Főleg ennyiért.

2021. szept. 7. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 13k egy ilyen netért még ottani viszonylatban is drága szerintem.
2021. szept. 7. 20:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezèrt gondolom èn is, Nem tudom a rèszleteket, de mindenkèpp utánakèrdezek mèg, mert tènyleg lehúzás... Mondjuk őt nem èrdekli az internet, csak ugye ez nem így működik mert ha fizet èrte, ráadásúl ennyit, akkor ez lehúzás...
2021. szept. 7. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

németországban ez átlagos 35-40euro és egy hulladék, nincs fejlesztve megfelelően a halózat és telekom röhög az embereken

persze ez inkább a kis falukra érvényes a városban már azért jobbak a felszereltségek, nálam falun az albiben 40euro a netem max 2mb/s le és max 1mb/s le borzalmasan és nincs nagyobb csomag.

A tiétek még ennél is roszabb, igazábol megkellene nézni hogy hol laktok és hogy milyen netek vannak ott. Csak ez vagy esetleg van valami más? H nincs akkor meglehet csinálni azt is h ha nincs leárnyékolva nagyon a lakás h mobil netet venni korlátlant vagy valami nagyon nagyot 40euroért elég sok csomag van, és akkor az már joval gyorsabb lenne.

2021. szept. 7. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon gyanús, hogy a letöltés alacsonyabb, mint a feltöltés. Jellemzően ugyanakkora a sávszélességük, vagy a letöltés sokkal nagyobb.

Érdemes lenne utánanézni, hogy 4G-5G alapú internet van-e náluk elérhető áron.

2021. szept. 7. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon igaz, hogy szar a net és drága is.

Nővéremmel beszéltünk ilyen témáról

2021. szept. 10. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:
ez tiz eurot sem er
2021. szept. 13. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!