Miért és ki törli a YouTube kommentjeimet?
Figyelt kérdés
Meg tudom azt nézni valahogy, hogy ki törölt? Gondolom, hogy a miért az màr nehezebb dió.2021. szept. 7. 10:59
1/5 anonim válasza:
"Miért és ki törli a YouTube kommentjeimet?"
Maga a Youtube - a közösségi irányelveik értelmében.
"Meg tudom azt nézni valahogy, hogy ki törölt?"
Nem és nem is fellebbezhetsz.
2/5 KmsRys válasza:
A YouTube-nak van komment moderáló algoritmusa, az nézi sértőnek (sokszor az olyat is, ami kicsit sem sértő) és ezért törli. Nagyon pocsék egy algoritmus, de nem csak ott megy ez, gyakran a Facebook is ok nélkül tilt/korlátoz felhasználókat, csupán az algoritmusok tévedése miatt.
3/5 anonim válasza:
Nem csak a tube törölheti, hanem az adott csatorna tulajdonosa is, ha mondjuk nem tetszik neki a kommented. Bár ezt illene először szép szóval intézni, csak sokaknak ez nem megy.
Illetve ha link van a kommentben, azokat is sokszor automatikusan törli a rendszer.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon zavaró, hogy indoklás nélkül törölnek. Az nem zavar annyira, ha a csatorna tartalmát előállító töröl, de, hogy egy "külsős cenzor", indoklás nélkül töröljön, az szerintem nem fer, mert azt sem tudom, hogy miért szankcionáltak és, hogy miben kellene változtatnom ahhoz, hogy elfogadható legyen a kommentelésem.
2021. szept. 7. 23:48
5/5 anonim válasza:
Rothadnának meg. Liberális f.szkalapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!