Hogyan lehetne eljutni a "normális" OTP direkt oldalra? A "hagyományos" verzió elérhető még?
Valami idétlen "megújult" oldal van helyette, tele reklámokkal meg progresszívnak szánt önmarketinggel. Erre belépni sem tudok, mert nincs "bejelentkező panel", sem semmilyen lehetőség a belépésre.
Ezt kérem vissza: [link]
És nem ezt a szar bohóc változatot ami helyette van jelenleg.
10.
Nagyszerű, egy újabb dolog szűnik meg. Állítólag "a mi érdekünkben". Szeretem a nagyobb cégek végtelenül lekezelő stílusát és fennkölt modorát (úgy, hogy kihallatszik mögüle a kapzsiság).
12.
Én vagyok az egyetlen aki számára az újulás azt jelentené, hogy a régi értékeket megtartva új szolgáltatásokkal bővül valami?
Olyan mintha a világ ezt nem tartaná helyesnek, hanem a "múltat mindig eltörölni" - kis módosítással az Internacionáléból - lenne a jelszó. Elérhetetlenné tenni, letagadni, megszűntetni azt ami korábban volt.
Az idősek pl. hogy alkalmazkodjanak ehhez? Sőt, most jövök rá, hogy nagyanyám már a mostanit is csak nehezen tudta megtanulni. Mi lesz most? Ja, az öregek ne bankoljanak otthonról, hanem sétáljanak át egy várossal arrébb a bankfiókba, jót tesz majd a +70 éves csontjaiknak egy kis tesi.
14.
Na ez az, hogy nincs ilyen opció. A külön "új regisztrálós" dolog pedig hibaüzenettel zavar vissza, szóval az is pont olyan szar mint ez az új designe.
Már régebben bejelentették:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!