Aliexpressen lehet magyarországon paypallal fizetni?
Figyelt kérdés
Aliexpressen lehet magyarországon paypallal fizetni?2021. szept. 5. 18:55
1/3 anonim válasza:
Aliexpress Help Center [link]
"Why I cannot pay through PayPal?
Paypal can only be used when seller has activated Paypal account for his/her store, and, meanwhile, the order will be shipped to below countries(in alphabetical order):
French, Germany, Italy, Israel, Netherland, Norway, Portugal, Poland, Spain, Sweden, Saudi Arabia, United States, United Kingdom, United Arab Emirates
Note: Paypal will automatically be displayed among the payment methods if it is available. When it is not available, please use other payment methods."
2/3 anonim válasza:
Ha más országból lehet akkor innen is.
(Revolut v. virtuális OTP kártyával szoktam)
3/3 anonim válasza:
Lehet. Ahogy #1 írta ezt az eladónak kell engedélyeznie, de mióta lehet azzal is fizetni én még nem találkoztam olyan eladóval akinél ne lehetett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!