Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elveszett Gmail fiók visszasze...

Elveszett Gmail fiók visszaszerzés hogyan?

Figyelt kérdés
3-4 évvel ezelőtt csináltam egy Gmail fiókot, de nem a saját nevemet adtam meg, hanem egy kitaláltat. Egyedül a telefonszámom lehet hozzárendelve. Most szükségem lenne rá, viszont már nem emlékszem milyen nevet adtam meg, se az email címre nem emlékszem. A telefonszámos keresés pedig csak akkor működik, ha a megadott vezeték és keresztnevet is megadjuk. Lehet valamilyen módja hogy visszaszerezzem? Tippek?
2021. szept. 3. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy lenne megoldás.
2021. szept. 3. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Ne akard feltorni senki email cimet.

Igen, epp most kell egy 3-4 evvel ezelotti soha nem hasznalt emai cim, igen. Mindjart elhiszem, csak varj februar 30-ig es akkor majd raerek hinni.

Ha kell egy gmail fiok, csinalj egy ujat.

2021. szept. 4. 00:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Drága 2-es!

Miért is akarnám feltörni bárki e-mail címét mikor az enyém???

Igen, képzeld el éppen most van rá szükség, mivel egy szóval nem mondtam hogy soha nem volt használva.

2021. szept. 4. 08:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Szóval te azt hiszed hogy valójában más fiókját akarom megszerezni annak álcázva hogy az enyém, csak nem tudom a hozzá tartózó nevet. Annak ellenére hogy elmondtam hogy a telefonszámom segítségével akarom megszerezni. Gratulálok!
2021. szept. 4. 13:17
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
ird be keresobe és megtatlod gogle a baratod
2021. szept. 28. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!