Az u torrent alkalmas arra, h sorozatokat szedjen le, de úgy, h azok partokban tehát részekben vannak?
Figyelt kérdés
Igazából szeretnék leszedni egy sorozatot a mediafire.com oldfalról, de ott minden részekben van 1 rész 5 part-bol áll kérdésem, h az u torrent alkalmas arra, h egy egész évadot bele tudjak tenni v egy másik letöltésvezérlőt kell letöltenem? Előre is köszönöm a válaszokat!2010. aug. 30. 19:44
1/8 anonim válasza:
Ahhoz másik letöltésvezérlő kell - ha létezik, persze :D
2/8 anonim válasza:
Bármit leszed, amit a .torrent fájlban megadnak neki.
3/8 A kérdező kommentje:
és az, h van már mint, h egyesével tegyem be a részeket v hogy is van ez, mert elég kocka vagyok hozzá fent vagyok a Beload nevű oldalon és onnan szoktam filmeket meg egyebeket letölteni, de ott nincs fent az egész évad ezért a mediafire oldalon találtam meg, de ott részek vannak
2010. aug. 30. 19:54
4/8 anonim válasza:
mediafere-en úgy tudom nincsenek torrentek.
5/8 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint az u torrent nem alkalmas arra, h onnan bármit is leszedjen igaz?
2010. aug. 30. 19:59
6/8 anonim válasza:
A uTorrent, mint ahogy a neve is mutatja, egy torrentkliens, nem pedig http vagy ftp letöltőprogram, szóval a válasz: NEM.
7/8 anonim válasza:
Az utorrent egy torrent letöltő program.A mediafiren nincsenek torrentek.Akkor most következtessünk logikusan........nem alkalmas.
A mediafireről a Jdownloader tud legjobban letölteni.Az oldal linkjét,ahol a fájlok vannak,azt kell csak hozzáadni és leszedi az egészet.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat igen le fogok tölteni egy másikat és mindenkinek ment fel a zöld nyilacska!
2010. aug. 31. 04:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!