Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik ilyen böngésző,...

Létezik ilyen böngésző, amiben ezt meglehet?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy milyen jó lenne olyan böngésző, amiben lehetne az oldalakhoz custom css-t írni manuálisan, amit aztán meg is jegyezne, és nem felejtené el az újratöltéskor, így például olyan weboldalakat is lehetne dark módban használni, amiknek alapból ez nem beépített funkció.

Persze tudom, hogy inspectorban bármit át lehet írni, de sajnos azt elfelejti minden újratöltésnél.

Létezik esetleg olyan böngésző, amiben van ilyen funkció?

2021. szept. 1. 22:29
 1/6 2*Sü ***** válasza:
80%
Chrome alatt eleve vannak dark mode kiegészítők. Ahogy vannak kiegészítők, amivel tartósan lehet módosítani egy honlap kinézetét (anno a Stylish nevű kiegészítőt használtam, de van egy raklap hasonló).
2021. szept. 1. 22:46
 2/6 2*Sü ***** válasza:
Ja, Firefox alá is vannak hasonló kiegészítők. Meg vannak olyan webkit alapú böngészők, amik támogatják a Chrome kiegészítőket.
2021. szept. 1. 22:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ. :D
2021. szept. 1. 23:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Találtam is bővítményt Firefoxhoz, ez zseniálisan működik
2021. szept. 1. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha jól értem akkor TamperMonkey kell neked
2021. szept. 2. 06:01
 6/6 2*Sü ***** válasza:
A TamperMonkey univerzálisabb. Abban scriptekkel lehet bővíteni az oldalakat, amiből természetesen css-ek is behúzhatók, de ehhez egy kicsivel több tudás kell. Ha beszélsz javascriptül, akkor hasznosabb szerszám lesz a kezedben, ha csak a CSS-t ismered kicsit, akkor a Stylish jellegű megoldások kényelmesebbek lesznek, már csak azért is, mert egy csomó oldalhoz – a GYK-hoz – vannak pár kattintással telepíthető, mások által írt CSS-ek. Meg persze törvény nem tiltja, hogy akár mindkettőt használd arra, amire az adott eszközt célszerűbbnek látod.
2021. szept. 2. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!