NCore-rol töltöttem le, és nem tudom megnézni."Trackerek nem lettek egyesítve, mert a torrent privát".Volt már egy hasonló kérdés itt, de az szabad torrent oldalról szólt. Hogy lehet ezt kezelni? Nem igazán vagyok szgépzseni :). Köszönöm.
Valószínüleg törölve lett az adott torrent.
Az oldal szabályzatából (wiki):
Egy torrentet azért rejtünk (privát), hogy többen ne tölthessék már le, de nem töröljük, amíg akad rajta letöltő.
Torrent rejtésének okai:
• Törlésre jelölt (hibás feltöltés, tiltott anyag, felkerül a preferált release)
• A staff valamilyen egyéb okból rejtetté teszi
Ha az aktivitás menüben megjelenik a torrent, de rákattintva azt kapod, hogy nem létezik az anyag, akkor rejtetté vált. Amint törlésre kerül, a listából is el fog tűnni. További seedkötelezettség nincs a rejtett torrenteken.
Tag vagy?
Te töltötted le?
Vagy valaki kitolta (szabálytalanul) egy publikus tackerre is, és elküldte neked a torrent filet..?
A hibazünenetnek semmi köze a problémádhoz. Kétszer akarod hozzáadni a klienshez ugyanazt a torrentet, és jelzi hogy nem fogja összevonni őket egy feladatba, mivel mivel privát tracker a forrása (esetleg külön be van állítva, hogy ne tegye).
Ha a tartalmat 100%-ban letöltötted, kapnod kell valamilyen fájlt. Jobb esetben egy média formátumút, amit azonnal le lehet játszani egy médialejátszóval, rosszabb esetben valamilyen tömörített, darabolt (ma már nem jellemző) vagy becsomagolt fájlt, amit előbb ki kell bontani vagy egyesíteni egy segédprogrammal.
Pont úgy ahogy leírtam.
Az mkór trackere mellé beteszel kézzel publikus trackert is. Persze szabálytalan és ha észreveszik büntetik. De ilyen hibaüzenetet is ad amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!