Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tud csatlakozni a...

Miért nem tud csatlakozni a laptopom az otthoni wifihez, kivéve ha megosztom egy másik eszközről?

Figyelt kérdés

Új laptopot vettem, és (nyilvánvalóan) rá akartam csatlakozni a wifire itthon, de nem sikerült. összesen 3 elérhető wifi van itthon, de egyikkel sem működik.

Viszont amikor megosztom Mobil elérési pontként egy másik gépről akkor arra rá tud csatlakozni. Meg a mobilnetemre is.

Nem értem. Most lett újratelepítve, úgyhogy lehet, hogy valami beállítással lesz a gond, bár nem ez az első gép amit újra raktam szóval nem hiszem... de ki tudja.

Segítsetek légyszi.

2021. aug. 31. 10:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
mindenképp jelentkezem :)
2021. aug. 31. 10:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Tehát mégis látja és csatlakozik is?

Csak nem kap dhcp-n címet?

Akkor megszivattad magad. Vagy kikapcsoltad a routered dhcp szerverét vagy lekorlátoztad a kiosztható tartományt 1-2 gépre vagy mac szűrést állítottál be. :(

2021. aug. 31. 11:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Na úgylátszik, hogy a router újraindítása volt a megoldás :) köszi!
2021. aug. 31. 13:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Ok akkor ez volt: "lekorlátoztad a kiosztható tartományt 1-2 gépre"

Most valamelyik másik eszközödet (pl telefon) zártad ki... :-P

2021. aug. 31. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi az ördögöt telepítettél, hogy ilyen sokáig tartott? :D

De legalább a probléma megoldódott mókolás nélkül! :)

2021. aug. 31. 13:51
 16/16 A kérdező kommentje:
A telepítés már rég befejeződött, csak közben felvettem a kapcsolatot az eladóval és vele telefonáltam viszonylag hosszan. :)
2021. aug. 31. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!