Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy 4videót...

Miért van az, hogy 4videót töltöttem fel tiktok-ra, abból 1et 1000-en látták, a maradék 3-at 1ember sem?

Figyelt kérdés

Tegnap kezdtem el videókat feltölteni, és kicsit furcsálom, hogy a leg minőségibbtelen videómat látták 1000-en, és 40like lett rajta, és a maradék 3-at, ami úgy ahogy minőségibb videó, egyáltalán nem látta senki.

Van rá esély, hogy majd elkezdenek növekedni a nézettségi számok rajtuk? Vagy inkább napi 1videót töltsek fel, és akkor nagyobb rá az esély?

2021. aug. 31. 09:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Minőségibbtelen? :)
2021. aug. 31. 09:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Jajh de birom, mikor órákat várok egy normális ésszerű válaszra, majd hosszú várakozások után megjön az első és egyetlen válasz, ami egyértelműen az egyetlen helyesírási hibámra világit rá 😂, ha helyesírási tanácsadásra van szükségem, akkor majd úgy teszem fel a kérdést!
2021. aug. 31. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Látom, a nyelvtan mellett a matek sem az erősséged: az első válasz 27 perccel a kérdés kiírása után érkezett.

A válasz meg egyszerű: a kutyát nem érdeklik a videóid.

2021. aug. 31. 10:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Fú, legózni én is szeretek, lehet épitek valamit ha végre felújítottam a lakást!
2021. aug. 31. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként semmi olyat nem írtál, ami alapján válaszolhatnánk.

Hozzáteszem, nekem sincs tiktak fiókom, lehet előbb lesz fosbook.

Youtubeozni szoktam max. Ez alapjan tudok barkóbázni. (Bár utálok barkóbázni, véleményem szerint az az egyik legminőségtelenebb játék a világon).

Mindegyik videó nyilvános?

Mindegyik videót egyszerre töltötted fel?

Mindegyik videó ugyanarról szól?

Mindegyik videó egyforma hosszú? (Ez nem tudom értelmes kérdés-e, úgy rémlik hogy a tiktak az ilyen 1-2 perces fosok gyűjtőhelye, azokból is a legminőségtelenebbek)

2021. aug. 31. 12:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocs, már én se ïrom jól...

*Legminőségibbtelenebbek.

Elkelkáposztásítottalanítottátok...

Megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért.

2021. aug. 31. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!