Nem tudom hogy atvertek vagy nem? Ma Delelott meghoztak az egyik internet szolgaltatotol az 100 Mbps-es internetemet. A szolgaltato weboldalan ugy volt feltuntetve hogy a 100Mbps-es internet optikai kabelen jon .
Figyelt kérdés
En az optikai kabel helyett adatkabelt kaptam (utp kabel).Nem tudom hogy van ez ... de nem erem el a 100 Mbps-es sebesseget sem. Szerintem rossz kabellel kottek be . Mi a velemenyetek mennyek reklamálni veluk vagy ne?2010. aug. 30. 16:01
11/21 anonim válasza:
Hat attol fugg hol vagy, en Kolozsvari vagyok, speedtest.net-en a Cluj-Napoca-t valasztom es mondom az ertekeim 20- 30 kozott szoktak lenni. Amugy en meg vagyok elegedve a szolgaltatoval, tobb mint 1 eve vagyok, eleg stabil, gondok nemigen szoktak lenni. Valoszinu nalad is van egy garantalt savszel, ami szerintem 30 korul lehet es a 100-at nem hiszem hogy el fogod erni. Attol fuggetlenul szerintem eleg jol valasztottal, 4-5 megaval szerintem fogsz tudni tolteni, ami megfelelo.
12/21 A kérdező kommentje:
[URL= [link] Oszinten nem vagyok megelegedve . Mondjuk az igazsagaz az hogy most wifi routeren keresztul jon a net.
2010. aug. 30. 16:42
14/21 Réti bubuzér válasza:
Hát 100 MBps-es netnek ez azért tényleg elég halovány... hívd fel az ügyfélszolit, hogy miaf@sz, valamit lehet, hogy rosszul állítottak be.
15/21 anonim válasza:
Megertem hogy nem vagy, ejsze ennel nekem jobban megy az 50-es elofizetessel:) Szerintem ha ma kotottek, akkor varj egy ket napot, hatha elindul rendesen, ha nem akkor esetleg hivd fel oket hogy mi a helyzet(de csak miutan szerzodesben megkeresed mennyi a garantalt).
17/21 A kérdező kommentje:
nem lehet az hogy a wifi router miatt nem erek el nagyobb sebesseget ?
2010. aug. 30. 16:58
18/21 anonim válasza:
Nem. En is wifit hasznalok 2 eve es tavaly Rds szolgaltatonal elertem szinte a max ertekeket es most ennel a Next-gen szolgaltatonal is elerek 30-35 Mbps, ugy hogy 50-es az elofizetes. Probalj torrentezni, keress valamit aminel jo sok seeder van, s nezd hogy megy.
19/21 anonim válasza:
Speedtesten a távolság nem igazán befolyásolja a sebességet, csak a pinget. Mondjuk Japánban már nem biztos, hogy ugyanannyi lesz, mint mondjuk Bukarestnél, de egy London még nem akadály.
Ez egy budapest
ez egy London
Ez pedig a Japán eredmény :D
Tehát ugyan nem számít néhány száz km. (Milyen egyszerű kimondani...)
20/21 anonim válasza:
A MBps nem egyenlő a MB/s el (ez a tényleges letöltési sebesség)
A váltószám közöttük 8 ezért 15mb/s jön ki.Bőven meg van a 100 MBbit/sec
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!