Tudnak valamit csinálni az ilyen oldalak?
Figyelt kérdés
Konvertálni akartam egy zenét, szóval kerestem egy olyant neten, ahol lehet. Rámentem a konvertálásra. Betöltötte 100%-ig. A zene mégsincs sehol a letöltések közt. De közben hozza az olyanokat, hogy valaki szexuális jellegű üzenetet küld és utána írja, hogy "ad-xy has your profile". Csinálhatnak ezek az oldalak valamit ellenem? És mit töltött le akkor és hova ha nincs a zene a letöltések közt?2021. aug. 23. 14:02
1/4 anonim válasza:
Igen, vírusmágnes az ilyen. Kerüld el őket. Reklám, vírus meg sok kellemetlenség.
2/4 A kérdező kommentje:
Mit tudnak csinálni?
Mit értesz sok kellemetlenség alatt?
2021. aug. 23. 14:42
3/4 anonim válasza:
Sok kárt. Bányászhat a gépeddel, hozzájuthat a banki adataidhoz, feltelepíthet keyloggert ami lenyúlhatja a jelszavaidat. Tölts le egy erre megfelelő programot gépen és azzal konvertáld a kívánt fájlt.
4/4 anonim válasza:
Minden feladathoz meg kell találni a megfelelő eszközt. Konvertálásra: EZ CD Audio Converter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!